Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016Πέμπτη, Οκτώβριος 20, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Καλά κάνετε και κρατάτε την ευγενική πλευρά σας για λίγους, προκειμένου να μην πληγωθείτε, αλλά ο σύντροφός σας ανήκει σε αυτούς και αγαπάει την ευαισθησία σας, γι' αυτό μην προτάσσετε μονίμως το δηλητηριώδες κεντρί σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αυξημένη κοινωνικότητα θα εκτινάξει στα ύψη το σεξ απίλ και τη γοητεία σας και να είστε σίγουροι ότι οι κατακτήσεις σας θα προκαλέσουν σε πολλούς φθόνο. Αφεθείτε και γίνετε λίγο πιο παρορμητικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές καινούργιες γνωριμίες, που θα αξίζουν πραγματικά

την προσοχή σας, καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει μια ουσιαστική σχέση. Το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνετε μόνοι για πολύ μικρό διάστημα πλέον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα σχέδια που έχετε για το μέλλον καθώς και η αλλαγή του τρόπου ζωής, αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστούν από τις εξελίξεις. Σταδιακά αρχίζει η μεταμόρφωσή σας σ' ένα μωρό που έχει μια μόνιμη ανάγκη από χάδια.

ΛΕΩΝ: Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Προσεγγίστε με διαφορετικό τρόπο τη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα. Βάλτε τα σχέδιά σας σε εφαρμογή και μην περιμένετε τη βοήθεια των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιμονή και η υπομονή θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα, προκειμένου να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάει το κέφι. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε, για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο που δεν οδηγούν πουθενά. Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση για συνεργασία. Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε από το να μείνετε μέσα και να πλήξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για σοβαρά θέματα δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις. Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να σας απορροφάει η κοινωνική ζωή. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, μην αποκαλύψετε τα πραγματικά κίνητρά σας. Κάντε έργα και μη μένετε στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σας αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή. Κρατήστε τη στρατηγική σας, αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί. Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για εσάς. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα πράγματα στη ζωή σας αποκτούν μια ξεκάθαρη και σταθερή υπόσταση. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, αυτήν την εποχή γίνονται ανοίγματα στη ζωή σας και έρχονται πολλές αλλαγές προς το καλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα