Πέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΠέμπτη 04 Δεκεμβρίου 2014Πέμπτη, Δεκέμβριος 4, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να βάλετε νέα θεμέλια. Η συναισθηματική ανασφάλειά σας είναι αυτή που σας δημιουργεί αμφιβολίες. Δείξτε την καλή διάθεσή σας στις κοινωνικές επαφές που θα έχετε με άλλα άτομα σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναζητείτε τρυφερότητα, κάντε το χωρίς να ψάχνεστε. Απαιτείται από την πλευρά σας ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων. Να έχετε το νου σας σε καταστάσεις που υπολογίζετε, γιατί η πιθανότητα να ξεγελαστείτε είναι

μεγάλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μη χαλάτε την πορεία σας, κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος. Εμπιστευτείτε την κρίση σας, αλλά να έχετε ανοιχτά μάτια γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο. Η διαδικασία και μόνο του να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας θα σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με πολλές ιδέες, αφού έχετε έμπνευση, και λίγα χρήματα θα κάνετε πιο όμορφο τον χώρο σας. Αν θέλετε συγκινήσεις στον συναισθηματικό τομέα, αφιερώστε χρόνο στον έρωτα. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην αύξηση των εσόδων σας και στη σταθεροποίησή τους.

ΛΕΩΝ: Μείνετε μακριά από άτομα που εκπέμπουν αρνητικότητα, γιατί θα σας επηρεάσουν. Αφιερώστε τη μέρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε υπέροχα. Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, γιατί θα το μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε, για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις. Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι' αυτό σκεφτείτε καλά προτού κάνετε ή πείτε οτιδήποτε. Αν είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια, δεν χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για μετά τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας όταν οι καταστάσεις το απαιτούν και μην είστε εγωιστές. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι το έναυσμα για νέες συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τον σύντροφό σας, γιατί θα τον κάνετε να βγει εκτός εαυτού. Να είστε αισιόδοξοι για να νιώσει καλύτερα και να ξεχάσει τα προβλήματα που έχει. Εάν έχετε αντιρρήσεις για τη σχέση σας, μιλήστε ξεκάθαρα και μην αναβάλετε συνέχεια τις σημαντικές αποφάσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε μυστικά τα οποία αν αποκαλυφτούν, θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων σε εσάς. Για να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα, πρέπει να μην πηγαίνετε συνέχεια κόντρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν η σχέση σας περνάει κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις. Επειδή υπάρχουν κάποιες αναποδιές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπετε όλα μαύρα και αρνητικά. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα μιλάτε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εξετάστε εκ νέου ό,τι σας δημιουργεί εμπόδια και καθυστερεί τα σχέδιά σας. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό και ξαφνιάστε τους άλλους. Μην υποχωρήσετε σε απαιτήσεις που είναι τελείως αντίθετες με τις δικές σας απόψεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο. Τολμήστε να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Προχωρήστε σε επαναστατικές αλλαγές που θα αφορούν την προσωπική ζωή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα