«Παζάρια» με έναν κούκλο!

SHOWBIZΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΠΕΡ ΣΤΑ «ΠΑΖΑΡΙΑ»!«Παζάρια» με έναν κούκλο!Δευτέρα, Φεβρουάριος 20, 2017 - 13:19

Ενας κούκλος ξεκινάει απόψε τα «παζάρια» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το μοντέλο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με διεθνείς οίκους μόδας, κάνει τώρα τα πρώτα βήματά

του στην ελληνική τηλεόραση ως βοηθός της ξανθιάς παρουσιάστριας του Σκάι.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το τηλεπαιχνίδι «Κάνε παζάρι» ξεκινά σήμερα, στις 18.50, και θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή. O 29χρονος Αλέξης κέρδισε τη θέση δίπλα στην Παπαδημητρίου περνώντας από οντισιόν, στη διάρκεια της οποίας κατάφερε να εκτοπίσει άξιους αντιπάλους, όπως ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μοντέλο Στέλιος Νιάκαρης και ο εγγονός του Γιάννη Γκιωνάκη, Λευτέρης Παπανικολάου - Γκιωνάκης.

Ο γοητευτικός και καλογυμνασμένος βοηθός της Ντορέττας έλκει τη μισή καταγωγή του από τη Βόρειο Ηπειρο, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα και δεν έχει επισκεφθεί ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του.

Την εποχή που ήταν μαθητής γυμνασίου η εξωτερική εμφάνισή του δεν είχε καμία σχέση με την τωρινή εικόνα του. Τότε ήταν 100 κιλά και είχε ύψος 1,75. Σήμερα είναι 88 κιλά κι έχει ύψος 1.90.

«Θυμάμαι τότε ότι έπαιρνα τα παντελόνια του μεγαλύτερου αδελφού μου και δεν μπορούσα να κλείσω και τα πέντε κουμπιά. Ομως πείσμωσα, ξεκίνησα εντατική γυμναστική και διατροφή» έχει δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ, δουλεύοντας ως επί το πλείστον στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι και το Μιλάνο. Τον ενάμιση χρόνο που έμεινε στο Παρίσι έκανε τις καμπάνιες της Davidoff και παράλληλα συνεργάστηκε με την Diesel, ενώ στη Νέα Υόρκη ήταν στο ίδιο πρακτορείο με τη Ζιζέλ και τη Ναόμι Κάμπελ. Στο «μεγάλο μήλο» δούλεψε με την Guess, τη Mont Blanc και πολλά αμερικανικά brands.

Keywords
Τυχαία Θέματα