Πάτρα: Νέα προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο προπονητής tae kwon do

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠάτρα: Νέα προθεσμία για την απολογία του έλαβε ο προπονητής tae kwon doΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 18, 2015 - 13:10

Νέα προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ζήτησε και έλαβε χθες από τον ανακριτή ο 49χρονος προπονητής της εθνικής μας ομάδας εφήβων και νεανίδων tae kwon do Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, ο οποίος φέρεται

ότι είναι ο εγκέφαλος αδίστακτης σπείρας κακοποιών, που διέπραξαν αιματηρή ληστεία στην Πάτρα. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Ανδρέα Κότσιφα, ο γνωστός προπονητής πολεμικών τεχνών και αθλητής πέρασε χθες το μεσημέρι την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Πατρών.

Χωρίς να κάνει καμία δήλωση και με χαμηλωμένο το βλέμμα του, οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και μετά την 24ωρη προθεσμία που είχε ζητήσει την Τετάρτη ζήτησε και νέα προκειμένου ο συνήγορός του να μπορέσει να μελετήσει όλα τα στοιχεία της δικογραφίας. Ετσι αναμένεται να βρεθεί και πάλι στα δικαστήρια τη Δευτέρα, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ληστείας.

Προθεσμία πήραν επίσης και οι τρεις Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι είναι οι φυσικοί αυτουργοί στην απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 66χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ακτή Δυμαίων. Ο 49χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ η είδηση της σύλληψής του προκάλεσε σοκ στον χώρο του αθλητισμού και ειδικά του tae kwon do, καθώς ήταν κόουτς μεγάλων αθλητών, όπως οι Μιχάλης Μουρούτσος και Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα