Πατέρας της Μπρούνι ο γιος του εραστή της μαμάς

17:36 4/5/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΠατέρας της Μπρούνι ο γιος του εραστή της μαμάςΤετάρτη, Μάιος 4, 2016 - 17:35

Η Κάρλα Μπρούνι, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, είναι -επιβεβαιωμένα πια- παιδί του έρωτα, και μάλιστα ενός αντισυμβατικού έρωτα. Οπως αποκαλύπτει η ίδια η μητέρα της, η Μαρίζα Μπρούνι Τεντέσκι, στην αυτοβιογραφία της με τίτλο «Mes chères filles» (φωτό), που κυκλοφορεί σήμερα στη Γαλλία, όταν η ίδια ήταν 35 ετών είχε μια

περιπέτεια με τον 19χρονο γιο ενός από τους εραστές της, τον «ωραίο Μαουρίτσιο».

Οταν διαπίστωσε ότι έμεινε έγκυος αποφάσισε να μην πει πουθενά τίποτα, αλλά αργότερα η Κάρλα έμαθε ότι αυτός ο νέος άνδρας ήταν ο βιολογικός πατέρας της.
«Είναι σημαντικό για την κόρη μου να της εξηγήσω γιατί δεν της μίλησα ποτέ» δήλωσε σχετικά η πρώην μουσικός σε συνέντευξη που έδωσε χθες στον ραδιoφωνικό σταθμό Europe 1 και πρόσθεσε: «Κατά βάθος υπάρχει πάντα μια μικρή πικρία. Μετανιώνω που δεν της μίλησα, αλλά σε αυτές τις οικογένειες δεν συζητούσαμε τέτοια πράγματα. Μια μέρα, όταν έμαθε ότι ο άνδρας που τη μεγάλωνε δεν ήταν ο πατέρας της, της είπα: "Μην παραπονιέσαι. Εχεις δύο πατεράδες - και οι δύο είναι πολύ καλά"».

Θυελλώδης σχέσεις

Τέλος, η Μπρούνι - Τεντέσκι, που στην αυτοβιογραφία της απευθύνεται στις κόρες της, Κάρλα και Βαλέρια, στις οποίες αφηγείται την παιδική ηλικία της αλλά και τις θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις της, φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι ο γαμπρός της Νικολά Σαρκοζί δεν επιχείρησε να παρέμβει στο περιεχόμενο του βιβλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα