Πάρτι γενεθλίων με εκπλήξεις για τον αιωνόβιο Κερκ Ντάγκλας

ΚΟΣΜΟΣΠάρτι γενεθλίων με εκπλήξεις για τον αιωνόβιο Κερκ ΝτάγκλαςΔευτέρα, Δεκέμβριος 12, 2016 - 19:44

Ενα ποτήρι βότκα, μια τούρτα προτομή και 150 φίλοι και συγγενείς ήταν τα συστατικά του εορτασμού των γενεθλίων του Κερκ Ντάγκλας, ο οποίος γιόρτασε τα 100 χρόνια σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Beverly Hills» την περασμένη Παρασκευή.

Ο 72χρονος γιος του Μάικλ Ντάγκλας και η 47χρονη νύφη του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είχαν οργανώσει τα πάντα για να εξασφαλίσουν ότι ο θρύλος του Χόλιγουντ θα απολάμβανε αυτήν την πολύ ξεχωριστή μέρα, που λίγοι έχουν την τύχη να γιορτάσουν.

Ο

εορτάζων έδειχνε τρισευτυχισμένος δίπλα στην 97χρονη σύζυγό του, Αν, στα εγγόνια του και στους φίλους του, αλλά κυρίως επειδή είχε κερδίσει το στοίχημα με τους γιατρούς, που του είχαν υποσχεθεί ότι θα μπορούσε να πιει πάλι αλκοόλ, αν ζούσε έως τα 100. Το «έπαθλό» του λοιπόν, που ήταν βότκα, του σερβιρίστηκε σε ένα μεγάλο ποτήρι για μαρτίνι, το οποίο απολάμβανε ενώ συζητούσε με τους αγαπημένους του και ενώ πίσω του, σε γιγαντοοθόνη, προβάλλονταν σκηνές από τις κλασικές κινηματογραφικές επιτυχίες του, όπως ο «Σπάρτακος».
Την έναρξη του εορτασμού κήρυξε ο Μάικλ Ντάγκλας, τονίζοντας ότι δεν γιορτάζουν μόνο την ηλικία αλλά και τη ζωή και τα κατορθώματα του πατέρα του.

Επιτυχίες

«Ενα από τα πράγματα που βρίσκω πιο απίστευτα σχετικά με τον μπαμπά είναι η τρίτη πράξη στη ζωή του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Υστερα απ' όσα πέτυχε στην επαγγελματική του ζωή και απ' όσα έδωσε στην πατρίδα, μέχρι το σημείο στη ζωή του που αντιμετώπισε αναποδιές, έχασε έναν γιο, που επέβαινε σε ελικόπτερο που συνετρίβη, που έπαθε εγκεφαλικό, όσα κατάφερε στην τρίτη πράξη της ζωής του είναι απίστευτα» συμπλήρωσε.

Ο Κερκ Ντάγκλας φρόντισε η δική του τοποθέτηση να είναι χιουμοριστική και μικρή. «Αναρωτιέμαι για ποιον μιλούσε; Είπε κάποια ωραία πράγματα για κάποιον που δεν ξέρω» είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν η νύφη του Κάθριν Ζέτα Τζόουνς ανάψει τα 12 κεριά της τούρτας του. «Είμαι τόσο χαρούμενος που δεν είναι 100!» σχολίασε ο αιωνόβιος ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα