«Παρηγοριά» στην αγκαλιά του αδελφού

19:08 3/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ «Παρηγοριά» στην αγκαλιά του αδελφούΠαρασκευή, Μάρτιος 3, 2017 - 19:07

Ο Χάντερ, μικρότερος γιος του Τζο Μπάιντεν, επιβεβαίωσε τη σχέση με την πρώην σύζυγο του πρόωρα χαμένου Μπο

Την «πλήρη και αμέριστη υποστήριξή» του μαζί με την ευχή του έδωσε δημοσίως ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στη σχέση της χήρας του πρόωρα χαμένου γιου του Μπο, Χάλι, με τον χωρισμένο μικρότερο γιο του Χάντερ

λίγο μετά τη δημοσιοποίησή της.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ
[email protected]

Ο Μπο πέθανε τον Μάιο του 2015, ενώ ο Χάντερ χώρισε από τη σύζυγό του πέντε μήνες αργότερα και έκτοτε η Χάλι και ο Χάντερ είναι ζευγάρι.
«Είμαστε όλοι μας πολύ τυχεροί, που ο Χάντερ και η Χάλι βρήκαν ο ένας τον άλλον, ενώ προσπαθούσαν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους έπειτα από τόση θλίψη» δήλωσε ο Τζο Μπάιντεν στη «New York Post».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι έχουν την πλήρη και αμέριστη υποστήριξη του ίδιου και της συζύγου του Τζιλ. Τη σχέση με τη Χάλι επιβεβαίωσε στην εφημερίδα και ο Χάντερ, λέγοντας ότι ήταν απίστευτα τυχεροί που βρήκαν αγάπη και υποστήριξη ο ένας στον άλλον σε μια τόσο δύσκολη περίοδο και προσθέτοντας ότι αυτό ήταν προφανές στους ανθρώπους που τους αγαπούν.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε οικογένεια και φίλους, οι οποίοι μας υποστήριξαν σε κάθε βήμα» κατέληξε ο Χάντερ.
Η εφημερίδα επικαλείται πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, για να αποκαλύψει ότι ο Χάντερ έχει χωρίσει από τη σύζυγό του Κάθλιν τον Οκτώβριο του 2015, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν το ζευγάρι έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Αρνήθηκε την υποψηφιότητα

Ο χωρισμός του ζευγαριού συνέβη τον ίδιο μήνα που ο τότε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι δεν θα ήταν υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών με στόχο τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου, επικαλούμενος τον θάνατο του γιου του Μπο.
Ο Μπο Μπάιντεν, που ήταν ο γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, πέθανε σε ηλικία 46 ετών από όγκο στον εγκέφαλο. Ηταν παντρεμένος με τη Χάλι, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τη Νάταλι και τον Χάντερ.
Ο μικρότερος αδερφός του Μπο, Χάντερ, έχει αποκτήσει με την Κάθλιν τρεις κόρες, τη Ναόμι, τη Φίνεγκαν και τη Μέισι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα