Παράτησε τη Νομική και έγινε πορνοστάρ

ΚΟΣΜΟΣΠαράτησε τη Νομική και έγινε πορνοστάρΔευτέρα, Σεπτέμβριος 25, 2017 - 18:05

❱❱ Ποια Νομική; Αλλού είναι τα σίγουρα λεφτά και το μέλλον, σκέφτηκε η 22χρονη Ελα Χιους (φωτό), που παράτησε τη μελέτη του γράμματος του νόμου για την πορνεία.

Και δεν μετάνιωσε, αφού αγάπησε το σώμα της και έφτασε να παίξει τον... εαυτό της στη σειρά «Game of Thrones».
Ξεκίνησε ποζάροντας ως μοντέλο σε ανδρικά περιοδικά και σύντομα ασχολήθηκε με την πορνογραφία. Εκτός από τις πορνό ταινίες γυρίζει και τα δικά της βίντεο, όπου κάνει στριπτίζ, τα οποία μοσχοπουλά στο διαδίκτυο, όπως και τα... χρησιμοποιημένα εσώρουχά της.

Εμφανίστηκε, μάλιστα, στον έκτο κύκλο της περίφημης σειράς «Game of Thrones» παίζοντας μια «Βολαντίνη», μια πόρνη του οίκου ανοχής Volantis, γεγονός που τη βοήθησε να αυξήσει τους followers της στο Instagram και το twitter στους 200.000.

Kάνει καλό!

Η ίδια υπερασπίζεται με κάθε ευκαιρία αυτό που κάνει γιατί της αρέσει πολύ, τονίζοντας ότι της κάνει και καλό σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού το να κάνει σεξ μπροστά στην κάμερα τη βοήθησε να ξεπεράσει την αρνητική εικόνα που είχε για το σώμα της. Οπότε, γυρίζει την πλάτη στους κακεντρεχείς και σχεδιάζει ήδη το στήσιμο της δικής της εταιρίας ταινιών, όπου θα σκηνοθετεί η ίδια τις ταινίες που θα γυρίζει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα