Παράτησαν νεογέννητο έξω από νηπιαγωγείο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠαράτησαν νεογέννητο έξω από νηπιαγωγείο! Πέμπτη, Δεκέμβριος 7, 2017 - 13:33

❱❱ Απίστευτο περιστατικό στο Μαρούσι με αγοράκι λίγων ημερών, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο με κουβερτούλες

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μόλις άνοιξε πρώτη φορά τα ματάκια του, αντίκρισε τη σκληρότητα ένα νεογέννητο βρέφος που βίωσε από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής του τη σκοτεινή όψη της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης, καθώς η γυναίκα που το έφερε στον κόσμο το εγκατέλειψε έξω από ένα νηπιαγωγείο στο Μαρούσι, μέσα στην παγωνιά του πιο κρύου φετινού πρωινού!

Το μόλις λίγων ημερών αγοράκι

βρέθηκε στις 7.30 το πρωί της Τρίτης στα σκαλιά της πόρτας του νηπιαγωγείου, όπου το είχε αφήσει η μητέρα του τυλιγμένο με κουβερτούλες. Εκείνη την ώρα έφτασε στο κτίριο η νηπιαγωγός για να το ανοίξει και να το προετοιμάσει προτού έρθουν τα παιδάκια και, ξαφνικά, αντίκρισε έκπληκτη το νεογνό, που φαινόταν παγωμένο από το κρύο. Αμέσως το πήρε στην αγκαλιά της και το έβαλε στο εσωτερικό, όπου ήταν ήδη αναμμένο το καλοριφέρ, για να ζεσταθεί.

Η νηπιαγωγός ενημέρωσε άμεσα τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, την Αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού, που παρέλαβαν το μωράκι και το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων. Εκεί υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, από τις οποίες οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι μόλις λίγων ημερών και καλά στην υγεία του.

Σενάρια

Προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει για ποιον λόγο εγκαταλείφθηκε το άτυχο μωράκι. Τα σενάρια που εξετάζονται είναι να το άφησαν οι γονείς του επειδή δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα που θα τους επέτρεπε να το ζήσουν ή να πρόκειται για καρπό κάποιου παράνομου έρωτα και να το άφησε η μητέρα του για να μην αποκαλυφθεί. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση προσπαθούν να εντοπίσουν τουλάχιστον τη μητέρα για να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερευνητές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η μητέρα του νεογνού να γνώριζε το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στα παιδιά όσες εργάζονται σε αυτό κι έτσι να το άφησε στην πόρτα τους, σίγουρη πως θα το φροντίσουν. Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η άγνωστη γυναίκα να παρακολουθούσε αθέατη, κρυμμένη σε κάποιο κοντινό σημείο, περιμένοντας να δει τη στιγμή που η νηπιαγωγός θα έβρισκε το παιδί της, για να βεβαιωθεί ότι θα το αγκαλιάσει και θα το περιποιηθεί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα