Παρασκευή 19/9/2014

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 19/9/2014Παρασκευή, Σεπτέμβριος 19, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Εφόσον αγαπάτε τον σύντροφό σας και θέλετε να συνεχίσετε να πορεύεστε μαζί, επιβάλλεται να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και να ξεχάσετε πείσματα και εγωισμούς. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα κάποια νεύρα που θα σας γεμίσουν άγχος.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι η στιγμή που ίσως κάποιες από τις φιλίες σας εμφανίσουν τα αγκάθια τους και θα είναι καλύτερα να μείνουν μακριά από τη σχέση σας. Αποφασίστε να γίνετε στον έρωτα δυναμικοί και αποφασιστικοί, όπως είστε και στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πολύ πιθανόν να αντιλαμβάνεστε

κάπως περίεργα και διαφορετικά τα πράγματα από το πώς έχουν και αυτή θα είναι η αιτία να παρεξηγείτε αυτά που θα σας λέει το έτερόν σας ήμισυ, κάτι που ίσως τον αναγκάσει να σας ασκήσει σκληρή κριτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε απλόχεροι στα αισθήματά σας προς τον σύντροφό σας για να μπορεί να πράξει και εκείνος το ίδιο προς εσάς. Μην αφήσετε τρία πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας και να βάλουν «νάρκες», ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν πρόκειται να σας φέρουν αναστάτωση.

ΛΕΩΝ: Κάντε καινούργια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείτε σε όλους. Τα νέα που θα μάθετε σήμερα θα σας ξαφνιάσουν, αλλά μη φοβηθείτε. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας για να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε τις προσωπικές σας σχέσεις με άλλο μάτι. Αν επενδύσετε στη σκληρή δουλειά, στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Με μικρές αλλαγές μπορείτε να ομορφύνετε τον προσωπικό σας χώρο και κατ' επέκταση να φτιάξετε τη διάθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην πιστεύετε αδίκως πως κάποια άτομα θα αλλάξουν τη στάση τους απέναντί σας. Προσπαθήστε να βάλετε λίγο πάθος στην προσωπική σας σχέση και όλα θα πάνε καλύτερα. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ανθρώπους που μπορούν να σας πληγώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσες διαφορές κι αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις θα σας ανεβάσουν άλλο ένα σκαλοπάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε λίγο την εμφάνισή σας και θα νιώσετε πιο όμορφοι από ποτέ. Κανονίστε ένα ραντεβού με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μη φοβάστε να ανοιχτείτε και να ρισκάρετε σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά και όλα μπορούν να συμβούν, γι' αυτό τίποτα δεν σας σταματά. Ισως έχετε δίκιο, αλλά κρατήστε και μια επιφύλαξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναντηθείτε με φίλους που σας έχουν πραγματική ανάγκη. Είναι σκόπιμο να φερθείτε με διπλωματικό τρόπο στους συνεργάτες σας. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να αποβάλετε το άγχος σας. Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επανεξετάστε πρακτικές και εκσυγχρονίστε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύετε. Προσέξτε περισσότερο αποφάσεις σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας πριν αποτολμήσετε μια σοβαρή τοποθέτηση χρημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα