Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017Παρασκευή, Ιανουάριος 13, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι αλλά απλά νομίζετε ότι μπορείτε να αρχίσετε από την αρχή. Θα υπάρξουν αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες στην υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε όλες τις συσσωρευμένες εκκρεμότητές σας με συνέπεια. Αγωνιστείτε για να διατηρήσετε

τα κεκτημένα σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές κινήσεις σας απαιτούν σύνεση και προσοχή, καθώς με ευκολία μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Παρά τις συναισθηματικές εντάσεις, εσείς θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι λάθος να κρίνετε τα πάντα βασιζόμενοι στον ορθολογισμό και στα απτά αποτελέσματα. Ο εκνευρισμός που έχετε σας σπρώχνει σε απογοητεύσεις. Πρέπει να διατηρήσετε ήπιους τόνους, για να μην προκληθούν παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ: Με την ψυχολογική σας διάθεση να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων, κλείσιμο συμφωνιών, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι παραπλανητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντά σας δίνουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να μείνουν πίσω, γιατί θα αφορούν τη γενικότερη κοινωνική σας άνοδο. Σαν έργο κινηματογραφικό θα περάσουν σήμερα στη σκέψη σας αναμνήσεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας θα γεννήσουν ένταση στις συναναστροφές σας με τα πρόσωπα της οικογένειά σας, ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε έως το τέλος του μήνα να μη γίνετε εγωκεντρικοί και ζηλιάρηδες. Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας θα είναι όχι μόνο απαραίτητες αλλά και αναπόφευκτες. Μάλλον θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας για να είναι αποδεκτή και χωρίς να παρασυρθείτε εκτός πραγματικότητας. Δείξτε πιο συζητήσιμοι και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το κακό στον οικονομικό τομέα βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι' αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους να είστε πιο ενεργητικοί. Η σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει με ζητήματα που θα αφορούν τις πεποιθήσεις και την ανεξαρτησία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένες απόψεις σας δεν θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και ίσως αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτο τον παρορμητισμό σας να σας παρασύρει σε κακοτοπιές.

Keywords
Τυχαία Θέματα