Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 10 Απριλίου 2015Παρασκευή, Απρίλιος 10, 2015 - 07:10

ΚΡΙΟΣ: Καινούργιες ιδέες αλλά και ο νέος άνεμος που αρχίζει να πνέει θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις πραγματικά πολλές δυνατότητες που θα σας δοθούν. Δείτε τη θετική πλευρά της κοινωνικότητας και τολμήστε κάτι πρωτότυπο και δημιουργικό για να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε εντάξει με τον εαυτό σας και παράλληλα και με τα άτομα που σας περιτριγυρίζουν, αλλά είναι βέβαιο πως δεν είναι ακατόρθωτο. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν θέλετε να σας

πάρουν σοβαρά στην εργασία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα καταφέρατε καλύτερα σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις σχέσεις σας απ' ό,τι τους προηγούμενους μήνες. Συνεχίστε έτσι, αλλά πάντα με προσοχή. Αποφύγετε να πάρετε τελικές αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα. Περάστε ήρεμα τη μέρα σας, χωρίς εντάσεις και εκνευρισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καταπολεμήστε τη νωχελική σας διάθεση, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε αυτά που σας προσφέρει η μέρα σε επαγγελματικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Αναπροσαρμόστε τα σχέδιά σας σύμφωνα με όσα ζητούνται στην αγορά εργασίας και όλα θα πάνε καλά.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε τους αυτοσχεδιασμούς και συνειδητοποιήστε τους όρους και τους κανόνες μέσα στους οποίους πρέπει να δράσετε και να αποφασίσετε για να «επιπλέετε» και στα δύσκολα. Βοηθήστε άτομα που ψάχνουν να βρουν λύση στο πρόσωπό σας, χωρίς να παίξετε το παιχνίδι τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπάστε τον κρίκο με τον οποίο έχετε συνδέσει ευαισθησία, ευθιξία και εγωισμό. Κυριαρχεί η ανάγκη για δράση, γι' αυτό μην αμφιταλαντεύεστε, αλλά δραστηριοποιηθείτε. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στη συλλογή πληροφοριών και όχι σε ανόητα κουτσομπολιά και σχόλια που ακούτε.

ΖΥΓΟΣ: Πετάξτε ό,τι σας βαραίνει, γιατί σίγουρα μπορείτε να κάνετε πολλά και ωφέλιμα. Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο το δυναμικό σας για να ικανοποιηθούν οι άλλοι και μην αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές ευθύνες από αυτές που έχετε. Προσέξτε πώς εκφράζετε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ευρηματικότητα και η ευελιξία είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε περισσότερο τα θετικά στοιχεία σας. Αν θέλετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιων ατόμων, επιλέξτε την κατάλληλη εμφάνιση και δείξτε ειλικρινές ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρέψτε το ενδιαφέρον στα συμφέροντά σας και στον οικονομικό τομέα. Μετριάστε τον παρορμητική σας διάθεση, γιατί το κέρδος θα έρθει ύστερα από κούραση και μπέρδεμα. Στραφείτε σε προσωπικά θέματα διατηρώντας την ψυχραιμία σας όταν οι άλλοι θα τη χάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε πώς θα κινηθείτε σε ό,τι έχει σχέση με νομικές υποθέσεις και συνεργασίες, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρή ανάκαμψη. Αντλήστε δύναμη από τις γνώσεις σας και τολμήστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας κουράσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι παροδικές αλλαγές στη συμπεριφορά σας είναι μέρος του χαρακτήρα σας, όμως απαιτείται συγκέντρωση και υπευθυνότητα για να συμβαδίσουν εργασία και οικονομικά. Η διαίσθησή σας θα αποδειχθεί ο καλύτερος οδηγός σε συνδυασμό με την κατανόηση της θέσης των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Μια καθυστέρηση ή η μετάθεση ενός έργου δεν πρέπει να σας αποκαρδιώσει. Παραμείνετε πιστοί στους στόχους σας, γιατί οι προοπτικές που εμφανίζονται είναι πολύ καλές. Θα έχετε υποστήριξη από τον επαγγελματικό σας χώρο και ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Keywords
Αναζητήσεις
κριός-10-4-2015
Τυχαία Θέματα