Παραμύθι για 600.000 επισκέπτες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠαραμύθι για 600.000 επισκέπτεςΠέμπτη, Νοέμβριος 30, 2017 - 18:04

❱❱ Η Ονειρούπολη στη Δράμα ανοίγει και φέτος τις πύλες της

Περισσότεροι από 600.000 αναμένονται οι επισκέπτες της Ονειρούπολης, στη Δράμα, η οποία ανοίγει τις πύλες της τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου. «Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά -για την επιχειρηματικότητα- συγκυρία, εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει

να έρθουν μέσα σε έναν μήνα 600.000 άνθρωποι στην πόλη» σημείωσε ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο αντίκτυπος της διοργάνωσης είναι θετικός σε κάθε τομέα της οικονομικής δραστηριότητας. «Μέσα σε έναν μήνα τα χρήματα που εισρέουν στην πόλη στηρίζουν τις επιχειρήσεις και δημιουργούν έναν οικονομικό πνεύμονα» είπε.

Επιπλέον, η πόλη προβάλλεται όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό. «Πέρυσι είχαμε επισκέπτες ακόμη και από την Ινδία» σημείωσε ο δήμαρχος. Την Ονειρούπολη επίσης επιλέγει να γνωρίσει μεγάλος αριθμός ταξιδιωτών από τις χώρες των Βαλκανίων, τη Γαλλία, τη Γερμανία και από αλλού, καθώς η διοργάνωση «έχει αποκτήσει brandname και έχει καταστεί πλέον χριστουγεννιάτικος προορισμός».

Ελεύθερη είσοδος

Στη φετινή τελετή έναρξης, ο μεγάλος Ελληνας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς θα προσκαλέσει τα παιδιά για ακόμη ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ενώ στις 5 Δεκεμβρίου θα μιλήσει με τους επισκέπτες, θα υπογράψει αυτόγραφα και τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι επισκέπτες της Ονειρούπολης θα απολαύσουν φέτος συναυλίες από καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Κουφός, ο Γιώργος Τσαλίκης, οι Les au revoir, οι Vegas, ο Bo, ο Μύρωνας Στρατής με τη Μαλού και οι Rec. Η είσοδος στην Ονειρούπολη είναι ελεύθερη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα