Παραφωνίες στο κόκκινο χαλί

18:57 7/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΠαραφωνίες στο κόκκινο χαλίΤετάρτη, Ιούνιος 7, 2017 - 18:56

Ηταν μια βραδιά αφιερωμένη στα πιο δημιουργικά μυαλά από τον χώρο της μόδας. Αρκετοί σταρ, όμως, δεν κατάφεραν να φανούν αντάξιοι της περίστασης στο κόκκινο χαλί, απογοητεύοντας με τις εμφανίσεις τους στα ετήσια Βραβεία του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA), γνωστά και ως Οσκαρ της Μόδας που έγιναν στην Νέα Υόρκη.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Το μοντέλο Κοκό Ροσά εμφανίστηκε

με φαρδιά δημιουργία Cynthia Rowley και αεροδυναμικό hairstyle που καταργούσε τη θηλυκότητά του, ενώ η Νατάν Μπουντρό επέλεξε ασπρόμαυρη τουαλέτα με διαφάνεια και ζαρτιέρες.

Ο σχεδιαστής Τζον Μπάρλετ, από την πλευρά του, αγνόησε το επίσημο dress code της βραδιάς και εμφανίστηκε με βερμούδα, ενώ ο «άνθρωπος-ερωτηματικό» Ντι Μόντο πραγματοποίησε ακόμη μία εκκεντρική εμφάνιση με ροζ σατέν σμόκιν, διάφανο παντελόνι και ουρά από φτερά.

Οάσεις κομψότητας αποτέλεσαν, αντιθέτως, οι αδερφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, αλλά και η Νικόλ Κίντμαν, η οποία επέλεξε τουαλέτα Oscar de la Renta αξίας 10.500 ευρώ, ενώ η αειθαλής Μεγκ Ράιαν, η Μπρουκ Σιλντς και η Χάιντι Κλουμ ανέβασαν το θερμόμετρο με τα αβυσσαλέα ντεκολτέ τους.

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Ραφ Σίμονς, διευθυντής δημιουργικού του οίκου Calvin Klein, καθώς κατάφερε να κάνει το double, κατακτώντας το βραβείο σχεδιαστή της χρονιάς και στην ανδρική και στη γυναικεία κατηγορία.

Με το βραβείο Swarovski για το ανερχόμενο ταλέντο της χρονιάς τιμήθηκε το δίδυμο Λόρα Κιμ και Φερνάντο Γκαρσία του οίκου Monse, ενώ το διεθνές βραβείο απονεμήθηκε στον Ντέμνα Γκβασάλια του ομίλου Vetements-Balenciaga.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν και η μετά θάνατον απονομή του βραβείου fashion icon στη Φράνκα Σοτσάνι, πρώην επικεφαλής της ιταλικής «Vogue».

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα