Παντρεύτηκε η Σκλεναρίκοβα με Αρμένιο μεγιστάνα

SHOWBIZΠαντρεύτηκε η Σκλεναρίκοβα με Αρμένιο μεγιστάναΠέμπτη, Ιούλιος 10, 2014 - 13:27

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα ξαναντύθηκε νύφη. Η εντυπωσιακή ξανθιά που για 14 χρόνια ήταν σύζυγος του Κριστιάν Καρεμπέ, γύρισε σελίδα στη ζωή της και παντρεύτηκε τον αρμενικής καταγωγής επιχειρηματία Αράμ Οχανιάν. Μάλιστα, η 42χρονη καλλονή από τη Σλοβακία, που σύντομα θα ξεκινήσει καριέρα... Αγγελικής

Νικολούλη στη γαλλική τηλεόραση, θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της δίνοντας στο γαλλικό περιοδικό «Gala», όπως και στο «Hello, τις φωτογραφίες του γάμου της, που τελέστηκε «ήσυχα» στις αρχές του περασμένου μήνα.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στο εντυπωσιακό δημαρχείο του Μονακό, όπου η νύφη ζει εδώ και τέσσερα χρόνια. Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι, αλλά το ζευγάρι φρόντισε να κρατήσει ψηλά τον πήχη της λάμψης. Με το ολόλευκο μεταξένιο φόρεμά της από τον οίκο Celeste, το πρώην μοντέλο έδειχνε σχεδόν εξωπραγματικό. Εντονη ήταν η συγκίνηση της μητέρας της Ζλάτικα και της αδελφής της Ναταλία, που δουλεύει ως δικηγόρος στο Παρίσι, ωστόσο βάραινε την ατμόσφαιρα η απουσία του πατέρας της, με τον οποίο είχε πάντα πολύπλοκες σχέσεις. Η αγκαλιά του νέου συζύγου της όμως ήταν ικανή να διώξει μακριά όλες τις δυσάρεστες σκέψεις. Ο νέος της σύζυγος, ιδιοκτήτης του εστιατορίου παλατιού Jad Mahal στο Μαρόκο, εκεί όπου έγινε και το γλέντι για τον γάμο στις 21 Ιουνίου, φαίνεται να δίνει στην Αντριάνα την αίσθηση της ασφάλειας. «Ο Αράμ με προστατεύει. Μου αρέσει να είμαι η γυναίκα ενός άνδρα αποκλειστικά και αυτός να είναι μόνο για εμένα. Δεν έχω φίλους. Εχω ανάγκη να στηρίζομαι σε έναν άνδρα που να είναι για εμένα ταυτόχρονα φίλος και εραστής» δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Gala».

H καλλονή γίνεται «Νικολούλη» της Γαλλίας

Το 2014 αποτελεί χρόνο μεγάλων αλλαγών στη ζωή της Αντριάνα, η οποία από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει εκπομπή αναζήτησης εξαφανισμένων προσώπων. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», η Αντριάνα, που συνεχίζει να αναφέρεται στα δημοσιεύματα ως Καρεμπέ, θα κρατάει τα ηνία της εκπομπής «Recherche dans l' interet des familles» (Αναζήτηση για λογαριασμό οικογενειών) που θα προβάλλεται στο κανάλι M6. Το concept της εκπομπής προβλέπει ότι η Αντριάνα θα επισκέπτεται οικογένειες και φίλους εξαφανισμένων και θα συλλέγει όλα εκείνα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους. Τη σκυτάλη παίρνει ένας δημοσιογράφος, ο οποίος συνεχίζει την έρευνα.

Κατ. Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα