Παιχνίδια κάτω από τον ήλιο της Μυκόνου

SHOWBIZΠαιχνίδια κάτω από τον ήλιο της ΜυκόνουΤρίτη, Αύγουστος 16, 2016 - 17:30

Πλημμύρισε από celebrities η Μύκονος το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Μοντέλα, ποδοσφαιριστές, σχεδιαστές μόδας, παρουσιαστές και τραγουδίστριες δεν πτοήθηκαν από τα αυγουστιάτικα μελτέμια και έκαναν ...παρέλαση για ακόμη μία φορά στις ωραίες παραλίες του νησιού και στα γραφικά δρομάκια της Χώρας.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε τον Παναγιώτη Κονέ και τη σύντροφό του Χριστίνα Στεφανίδη να απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους σε κοσμική πλαζ. Εκεί τους συνάντησε αργότερα ένα άλλο ερωτευμένο ζευγάρι, το μοντέλο Ελίνα Καντζά και ο dj Rush, οι οποίοι περνούν επί μυκονιάτικου εδάφους σχεδόν όλο το καλοκαίρι.

Στο Καλό Λιβάδι έκαναν τα μπάνια τους τις προηγούμενες μέρες η Νικολέττα Ράλλη με τον αγαπημένο της επιχειρηματία Ιάσονα Μιχόπουλο. Ο παρουσιαστής Γιώργος Σατσίδης εμφανίστηκε στην πλαζ με «καυτή» συνοδό, με την οποία -όπως πληροφορηθήκαμε- είναι μόνο φίλοι.

Στο Καλό Λιβάδι

Εμφάνιση-έκπληξη στο Καλό Λιβάδι έκανε και η Γιάννα Τερζή. Η όμορφη κόρη του Πασχάλη Τερζή συνοδευόταν από έναν μελαχρινό άντρα άγνωστων λοιπών στοιχείων. Το ενδιαφέρον των φωτογράφων στην ίδια παραλία τράβηξαν επίσης ο ηθοποιός και επιχειρηματίας Μάνος Γαβράς και η σχεδιάστρια μόδας Ζωή Γιακουμάτου, η οποία εμφανίστηκε με ένα κοραλί μπικίνι και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα μοντέλα που παίρνουν μέρος στις επιδείξεις της.

Ο διεθνούς φήμης μόδιστρος Valentino εθεάθη να κάνει βραδινό περίπατο στα Ματογιάννια με την παρέα του. Εκεί σεργιάνιζε και η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της Χριστιάνα. Τέλος, από τη Μύκονο πέρασαν λίγες μέρες πριν από τη γιορτή της Παναγίας ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα