Ουκρανία: Κόρη ολιγάρχη παρέσυρε με το Ι.Χ. της και σκότωσε έξι άτομα!

ΚΟΣΜΟΣΟυκρανία: Κόρη ολιγάρχη παρέσυρε με το Ι.Χ. της και σκότωσε έξι άτομα! Παρασκευή, Οκτώβριος 20, 2017 - 20:15

❱❱ Εμπόλεμη ζώνη θύμιζε το κέντρο της πόλης Καρκίβ της Ουκρανίας μετά το πολύνεκρο τροχαίο που προκάλεσε με την πολυτελή Lexus της κόρη ολιγάρχη, η οποία παρέβλεψε τον κόκκινο σηματοδότη κι έπεσε πάνω σε πλήθος πεζών.

Η 20χρονη Αλιόνα Ζαΐτσεβα (φωτό), κόρη του ιδιοκτήτη εγχώριας εταιρίας ενέργειας Βασίλι Zαΐτσεφ, ευθύνεται για τον θάνατο έξι ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου

κι ενός 15χρονου κοριτσιού, αλλά και για τον σοβαρό τραυματισμό μιας εγκύου, οι οποίοι βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο πολυσύχναστου δρόμου και περίμεναν να περάσουν απέναντι.

Το αμάξι, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε σκορπώντας τον θάνατο στους παρευρισκομένους. Στο πλευρό της 20χρονης φοιτήτριας, η οποία βγήκε από το αμάξι χωρίς γρατσουνιά, έσπευσαν οι ένοπλοι σωματοφύλακές της, οι οποίοι την ακολουθούσαν με δύο διαφορετικά τζιπ προκειμένου να την προστατεύσουν από τους εξαγριωμένους μάρτυρες του περιστατικού. Η Ζαΐτσεβα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε τρεις ημέρες πριν αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση. Σύμφωνα με τις Αρχές, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν από το τροχαίο, ενώ, αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 10 έτη.

Ουκρανοί bloggers, πάντως, εκφράζουν φόβους ότι ο ισχυρός πατέρας της Ζαΐτσεβα θα κινήσει τα νήματα, ώστε να πέσει στα μαλακά, παρά τις μαρτυρίες ότι πέρασε με κόκκινο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα