ΟΥΚάς σε ηλικία 13 ετών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ μικρός Γιώργος πραγματοποίησε το όνειρό τουΟΥΚάς σε ηλικία 13 ετώνΤετάρτη, Μάρτιος 29, 2017 - 15:08

Το μικρότερο σε ηλικία «βατράχι» της ΟΥΚ είναι μόλις 13 χρόνων! Ο μικρός Γιώργος έκανε πραγματικότητα την ευχή του να γίνει ένας από τους ξακουστούς κομάντος του Πολεμικού Ναυτικού που τόσο θαυμάζει, χάρη στη βοήθεια του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Make A Wish» και του Πολεμικού Ναυτικού.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΣΑΛΑ

Ο Γιωργάκης επισκέφθηκε μαζί με την οικογένειά του, φίλους και εθελοντές του οργανισμού τη Διοίκηση Υποβρύχιων Καταστροφών (ΔΥΚ) στον Σκαραμαγκά και έζησε αυτό

που είχε ευχηθεί. Ο διοικητής της μονάδας, πλοίαρχος Παναγιώτης Νικολαρέας, υποδέχτηκε τον 13χρονο και τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις.

Αρχικά παρακολούθησε τους ΟΥΚάδες να κάνουν, ειδικά γι' αυτόν, επιδείξεις σε ανορθόδοξες τακτικές μάχης και μεθόδους απόκρυψης, με τις οποίες ξετρελάθηκε. Υστερα ο μικρός έπιασε στα χέρια του πυροβόλα, βομβιδοβόλα και πιο εξελιγμένα όπλα των ΟΥΚάδων, κοίταξε μέσα από διόπτρες και φωτογραφήθηκε με αυτά.

Ομως, αυτό που τον ενθουσίασε όσο τίποτε άλλο ήταν ότι επιβιβάστηκε σε όχημα και σε σκάφος ανορθόδοξου πολέμου φορώντας το πηλήκιο των ΟΥΚ και ένιωσε και ο ίδιος σαν μέλος των βατραχανθρώπων!

Οι «βάτραχοι» του έκαναν δώρο τα διακριτικά και τα εμβλήματα της ΔΥΚ για να τα φορά και να νιώθει ότι είναι ένας από τους ήρωές του. Ο 13χρονος Γιώργος δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη μέρα που έκανε πράξη τη μεγαλύτερη επιθυμία του, να γίνει ο νεότερος ΟΥΚάς του Πολεμικού Ναυτικού, που έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια του «Make A Wish», του οργανισμού που βοηθά παιδιά με σοβαρές ασθένειες να ζήσουν ένα άπιαστο όνειρό τους, να χαμογελάσουν και να πάρουν δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα