Οταν ζήτησαν από την Καινούργιου να υποδυθεί ένα μπέικον που καίγεται

SHOWBIZΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;Οταν ζήτησαν από την Καινούργιου να υποδυθεί ένα μπέικον που καίγεταιΤρίτη, Νοέμβριος 14, 2017 - 13:50

❱❱ Το φλερτ της παρουσιάστριας με την υποκριτική τερματίστηκε (ευτυχώς για το κοινό) άδοξα

«Πέσε κάτω και κάνε ένα μπέικον που ψήνεται!» ζήτησε σπουδαία ηθοποιός μας από την Κατερίνα Καινούργιου! Πριν από χρόνια, βέβαια, και κατά τη διάρκεια ιδιαίτερου μαθήματος υποκριτικής που παρέδιδε στην παρουσιάστρια!

Οπως και να ’χει, όμως, δεν ζητάς από μια μέλλουσα... κεντρικιά να υποδυθεί

το μπέικον! Ετσι σκέφτηκε και η Κατερίνα και εγκατέλειψε το όνειρό της να γίνει ηθοποιός... Και κάπως έτσι το θέατρο έχασε και η τηλεόραση κέρδισε ή και το αντίστροφο!

Θέατρο

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Κατερίνα, μιλώντας στην εκπομπή της, έκανε την αποκάλυψη-βόμβα! Είπε ότι ήθελε να ανέβει στο θεατρικό σανίδι και μάλιστα ότι χάλασε και ένα τσουβάλι λεφτά για να πετύχει τον στόχο της.

«Οταν ήμουν 18, με το που περνάω στο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο πανεπιστήμιο, ήθελα να γίνω ηθοποιός. Εκανα λοιπόν ιδιαίτερα μαθήματα,για να μπω στο Εθνικό. Και πλήρωνα και πάρα πολλά λεφτά! Το πόσο ατάλαντη ήμουνα... Δεν θέλω να πω το όνομα της καθηγήτριας, είναι πολύ σπουδαία γυναίκα κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο θέατρο. Θυμάμαι μια σκηνή που μου λέει: “Πέσε κάτω και κάνε ένα μπέικον που ψήνεται!” Λέω εγώ: “Παρακαλώ;” Και μου λέει:

“Τώρα πρέπει να κάνεις ένα μπέικον που ψήνεται! Πώς μαζεύει το μπέικον;” Και της απαντώ: “Δεν γίνεται να το κάνω εγώ αυτό!” Η ίδια μού είπε ότι είναι μέρος της εκπαίδευσης, αλλά μου φάνηκε ότι δεν μπορώ!» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα