Οργιο με swingers (αφιερωμένο στον Διόνυσο) σε γνωστό club του Πειραιά

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟργιο με swingers (αφιερωμένο στον Διόνυσο) σε γνωστό club του ΠειραιάΔευτέρα, Οκτώβριος 3, 2016 - 19:03

Μέσα από ένα αποκρυφιστικό τελετουργικό και μια ατμόσφαιρα που θύμιζε όργια με σάτυρους και μαινάδες, δεκάδες swingers επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και βίωσαν στον Πειραιά τις πιο kinky φαντασιώσεις τους, σε ένα ξέφρενο πανηγύρι του σεξ με σύγχρονους Βάκχους και Βάκχες αφιερωμένο στον θεό Διόνυσο!

Το ραντεβού για να γιορτάσουν το αντάμωμά τους σε διονυσιακή ατμόσφαιρα έγινε στο γνωστό club 2+2 της οδού Δερβενακίων, όπου μοιράστηκαν ξεχωριστές ερωτικές εμπειρίες. Η αφίσα για το ομαδικό σεξουαλικό πάρτι είχε κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, κι έτσι αρκετά ζευγάρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη βραδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», αν και η συνάντηση απευθυνόταν αυστηρά σε... ανοιχτόμυαλους, έτοιμους για όλα και η βαριά σιδερένια πόρτα του club δεν άνοιγε εύκολα, το «παρών» έδωσαν περισσότερα από 150 άτομα, τα οποία ακολούθησαν τους κανόνες που είχαν τεθεί από τους διοργανωτές.

Οποιος κατάφερνε να μπει στο swinger club έπρεπε να φορά λευκό χιτώνα, πάνω στον οποίο υπήρχε η κεφαλή του Διονύσου!

Την ενδυμασία διέθετε το ίδιο το μαγαζί στην είσοδο, ενώ στα τραπέζια έρεε άφθονο κρασί και ήταν τοποθετημένες πιατέλες με σταφύλια, αλλά και προφυλακτικά. Σε λίγη ώρα, γνωστοί και άγνωστοι έγιναν ένα, σχηματίζοντας ζευγάρια που άλλαζαν συνεχώς, για να περάσουν ατελείωτες ώρες αχαλίνωτου σεξ.

Αντρες και γυναίκες επιδόθηκαν σε... μαραθώνιες επαφές ως τις πρώτες πρωινές ώρες στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα και τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια.

Το Black & White Room με το διπλό κρεβάτι φιλοξένησε δεκάδες ζευγάρια, ενώ απίστευτες στιγμές έζησαν και τα υπόλοιπα δωμάτια, το Red, το Purple και το Dark. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά οι swingers έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση σε δύο συγκεκριμένους χώρους. Ο ένας είναι το Gangbang Room, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο, και ο δεύτερος χώρος είναι το Doctor's Room, με τις μπουκάλες οξυγόνου, τις μάσκες προσώπου, τα ιατρικά εργαλεία και τη γυναικολογική καρέκλα! Με το πρώτο φως της ημέρας τα ζευγάρια αποχώρησαν, παίρνοντας μαζί τους ως αναμνηστικό τον χιτώνα και καρφώνοντας το εσώρουχό τους στο Underwear Gallery.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Αναζητήσεις
swingers πειραιας
Τυχαία Θέματα