«Ολυμπιονίκης» και η Νατάσα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ολυμπιονίκης» και η Νατάσα! Τετάρτη, Ιούνιος 22, 2016 - 15:16

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή περιηγήθηκε μαζί με μία φίλη της στην έκθεση «Olympic Flame 2016» και θαύμασε έργα σύγχρονων καλλιτεχνών

Η Νατάσα Καραμανλή συνάντησε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Νομισματικό Μουσείο Αθηνών.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πέρασε πριν από λίγες ημέρες μαζί με μία φίλη της την είσοδο του πολιτιστικού

ιδρύματος, που στεγάζεται στο κτίριο Ιλίου Μέλαθρον στην οδό Πανεπιστημίου, και περιηγήθηκε στην έκθεση «Olympic Flame 2016».

Ντυμένη πολύ κομψά, με ροζ μπλούζα, λευκό παντελόνι, ασορτί τσάντα και μια σειρά πέρλες περασμένες στον λαιμό της, η Νατάσα ξεναγήθηκε στους χώρους από τον επιμελητή της έκθεσης Μιχαήλ Ρωμανό, ο οποίος συμμετέχει κιόλας στο συγκεκριμένο εικαστικό πρότζεκτ, βάζοντας την υπογραφή του σε μια σειρά έργων τέχνης με στεφάνια ολυμπιονικών.

«Η κυρία Καραμανλή ήταν πολύ ευγενική και εξαιρετικά συμπαθητική. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο μουσείο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα, ζητώντας να μάθει λεπτομέρειες για όλους τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο "Olympic Flame 2016"» δήλωσε στην «Espresso» ο κ. Ρωμανός, υπογραμμίζοντας αμέσως μετά τον επίκαιρο χαρακτήρα της έκθεσης λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν φέτος στο Ρίο της Βραζιλίας.

Ταυτόχρονα με τα έργα των σύγχρονων καλλιτεχνών στην έκθεση στο Νομισματικό Μουσείο παρουσιάζονται και τρία γλυπτά του διεθνώς καταξιωμένου γλύπτη Ανδρέα Παπαχρίστου, τα οποία η Νατάσα Καραμανλή είχε τη δυνατότητα να θαυμάσει, καθώς κέντρισαν το ενδιαφέρον της. Η ίδια παρακολούθησε και την παρουσίαση του βιβλίου με τα έργα του φημισμένου γλύπτη, μένοντας στον χώρου του πολιτιστικού ιδρύματος περισσότερο από μία ώρα.

Παράταση έως τις 20 Ιουλίου

Η εικαστική έκθεση «Olympic Flame 2016» τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO του υπουργείου Εξωτερικών και υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Μάλιστα, ενώ επρόκειτο να διαρκέσει έως τις 19 Ιουνίου, τελικά πήρε παράταση έως τις 20 Ιουλίου.



Keywords
Τυχαία Θέματα