Ολυμπιακός: Κέρδισε Μπουχαλάκη και Ντα Κόστα

18:40 5/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΟλυμπιακός: Κέρδισε Μπουχαλάκη και Ντα ΚόσταΠαρασκευή, Φεβρουάριος 5, 2016 - 18:34

Την επιστροφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη, το «μήνυμα» του Μανουέλ ντα Κόστα αλλά και το αήττητο σερί που διαφύλαξε η ομάδα του κράτησε ο Μάρκο Σίλβα από την προχθεσινή ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα στην Τρίπολη (5-0 είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκης») για τα προημιτελικά

του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο 22χρονος μέσος αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» έπειτα από σχεδόν 5,5 μήνες, δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα των τραυματισμών του, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Ντα Κόστα. Ο Μαροκινός διεθνής στόπερ πέτυχε και το γκολ της ισοφάρισης (με κεφαλιά στο 54', ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε ανοίξει το σκορ για τους Αρκάδες στο 20' ο Ιγκλέσιας) για τους Πειραιώτες και έστειλε «μήνυμα» στον προπονητή του ότι μπορεί να βασίζεται πάνω του εν όψει των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Θεοδωρόπουλος, Μουκάμ, Αλόκο, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ντουντού, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (55' Χαμντανί), Μάσα (72' Ιγκορ), Τσοκάνης, Γιάννου (76' Ιωαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Βούρος, Τσιμίκας (46' Σάλιακας), Μπουχαλάκης (90+1' Λάτσι), Κασάμι, Φουστέρ (90+1' Μανθάτης), Κολοβός, Σεμπά, Πουλίδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα