Ολη η αλήθεια για την υγεία του Γιάννη Πουλόπουλου!

15:55 2/3/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Ευτυχώς που τον προλάβαμε» αποκαλύπτει στην «Espresso» η σύζυγος του τραγουδιστήΟλη η αλήθεια για την υγεία του Γιάννη Πουλόπουλου!Πέμπτη, Μάρτιος 2, 2017 - 15:52

Μια δύσπνοια που ένιωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν το κακό προμήνυμα που τον οδήγησε άρον άρον στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση αγγειοπλαστικής.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο Γιάννης Πουλόπουλος -νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου «Ελπίς»- δεν αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο με την υγεία του (όπως διέρρευσε προχθές το βράδυ σε κάποια ΜΜΕ,

προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους κύκλους των θαυμαστών του).

«Ευτυχώς που τον προλάβαμε και έπεσε σε καλά χέρια γιατρών. Ολα πήγαν μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάλλον ο Γιάννης θα πάρει εξιτήριο αύριο ή μπορεί ακόμη και σήμερα» δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso» η Μπέτυ Πουλοπούλου, σύζυγος του δημοφιλούς τραγουδιστή και φύλακας άγγελός του, η οποία μαζί με την κόρη τους Αντα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

«Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ο Γιάννης αισθανόταν δυσκολία στην αναπνοή του και αμέσως τον μεταφέραμε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαϊκό. Εκεί, διαπιστώθηκαν καρδιολογικής φύσεως ευρήματα και κρίθηκε απαραίτητο να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο ‘‘Ελπίς’’, το οποίο παρέχει καλύτερη αντιμετώπιση σε προβλήματα εμφραγμάτων.

Αρτηρίες

Εν συνεχεία, υποβλήθηκε σε διάνοιξη των στενωμένων στεφανιαίων αρτηριών, οι οποίες είχαν πρόβλημα, δηλαδή στη γνωστή επέμβαση της αγγειοπλαστικής. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά» συνεχίζει η κυρία Πουλοπούλου και προσθέτει ότι οι θεράποντες γιατροί συμβούλευσαν τον σύζυγό της από δω και πέρα να κόψει εντελώς το τσιγάρο. «Ο Γιάννης από δω και πέρα δεν θα μπορεί να ξανακαπνίσει. Τέλος! Το κόβουμε και εγώ και η Αντα το τσιγάρο για να μην τον προκαλούμε» τονίζει η ίδια στην «Espresso».

Το πρόβλημα όρασης και η πρόσφατη απώλεια του αδελφού του

Στις αρχές Φεβρουαρίου ο Γιάννης Πουλόπουλος έχασε τον πολυαγαπημένο αδελφό του Βασίλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 χρόνων, χτυπημένος από τον καρκίνο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής -εδώ και περίπου 18 χρόνια έχει εγκαταλείψει το τραγούδι και τα τελευταία χρόνια δίνει μεγάλη μάχη με το γλαύκωμα, το οποίο του έχει στερήσει μεγάλο μέρος της όρασής του- δεν κατάφερε να παραστεί στο τελευταίο «αντίο» του μικρότερου αδελφού του, στο νεκροταφείο Περιστερίου, στην περιοχή όπου μεγάλωσαν τα δύο αδέλφια. «Ηταν πολύ αγαπημένα αδέλφια και φυσικό είναι ο Γιάννης να συγκινηθεί πολύ από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου του Βασίλη. Δεν παρέστη στην κηδεία του αδελφού του γιατί δεν βλέπει καλά και εγώ με την κόρη μας, την Αντα, δεν μπορούσαμε να το ρισκάρουμε και να τον μεταφέρουμε σε έναν χώρο δύσκολα προσβάσιμο για την περίπτωσή του» είχε δηλώσει τότε στην εφημερίδα μας η σύζυγος και στήριγμα του αγαπημένου καλλιτέχνη εδώ και 30 χρόνια. Σημειώνεται ότι την ασθένεια του γλαυκώματος ο Γιάννης την κληρονόμησε από τον πατέρα του.

Ο ίδιος είχε μιλήσει γι' αυτό στην «Espresso» πριν από δύο χρόνια: «Είναι κληρονομικό από τον πατέρα μου και επειδή ήμουν πρωτότοκος, το πήρα εγώ το γονίδιο, ενώ ο αδελφός μου δεν το έχει. Ο πατέρας μου, όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, μας έλεγε να προσέχετε τα μάτια σας. Η θεραπεία είναι μακροχρόνια.

Εχω κάνει εγχείρηση με λέιζερ πριν από δέκα χρόνια μία φορά και τον περασμένο Νοέμβριο για δεύτερη φορά» είχε πει συγκεκριμένα στην «Espresso» για τη μεγάλη μάχη που δίνει με την αρρώστια του, η οποία τον αναγκάζει να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να περνά τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι του, στη Νέα Κηφισιά.


Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα