Όλγα Κιουρτσάκη: Νυφούλα ντύθηκε η κόρη της Αντζελας Δημητρίου

SHOWBIZΌλγα Κιουρτσάκη: Νυφούλα ντύθηκε η κόρη της Αντζελας ΔημητρίουΔευτέρα, Σεπτέμβριος 18, 2017 - 15:31

Την περασμένη Παρασκευή, νυφούλα ντύθηκε και η κόρη της Αντζελας Δημητρίου, Ολγα Κιουρτσάκη, στο πλευρό του επί δέκα χρόνια συντρόφου της Φώτη Λώση.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα, με κουμπάρους τους Γρηγόρη Εκμαλιάν, Σπύρο Πάσχο και Γιώργο Κουτουλάκη, και τη λαμπερή νύφη συνόδευσε στην εκκλησία ο θείος της -αδελφός της μητέρας της- Τάκης Κιουρτσάκης.

Λίγο πριν, στην εκκλησία είχε φτάσει και η εντυπωσιακή μέσα στην υπέροχη τουαλέτα της Αντζελα Δημητρίου, συνοδευόμενη από τον πατέρα του γαμπρού Μενέλαο Λώση.

Ακολούθησε δεξίωση σε χώρο δίπλα στη θάλασσα, με το ζευγάρι να κόβει τη γαμήλια τούρτα-υπερπαραγωγή και να χορεύει το «I will always love you» της Whitney Houston. Η Αντζελα Δημητρίου χειροκροτούσε, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της, ενώ αμέσως μετά πήρε τη σκυτάλη και χόρεψε με τους νεονύμφους το «Shape of you» του Ed Sheeran, αλλά και το «Φεύγοντας» του Πασχάλη Τερζή. Αργότερα, και με τους παρευρισκομένους να την αποθεώνουν, πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στην εγκυμονούσα κόρη της το τραγούδι της «Αυτά τα μάτια τ’ αγαπάω».

Όλγα ΚιουρτσάκηΦώτης ΛώσηςγάμοςΑντζελα ΔημητρίουΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα