Ολα ήταν μπλε!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟλα ήταν μπλε!Δευτέρα, Ιούνιος 27, 2016 - 18:12

Αναβίωσαν οι ωραίες στιγμές της παλαιάς καλής Ν.Δ. χθες το απόγευμα στη Γλυφάδα στη βάφτιση του γιου του πρώην ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη και της Χριστιάννας Κουκουτσίδη.

Ο 15 μηνών Στέλιος - Δημήτρης έπεσε στην κολυμβήθρα, έχοντας την υψηλή θέαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Πρώτος έφτασε στο εκκλησάκι στο Γκολφ της Γλυφάδας ο Κώστας Καραμανλής

για να ευχηθεί στον στενό φίλο του και πατέρα του παιδιού Κώστα Πουπάκη. Λίγο πριν από την έναρξη του μυστηρίου ήρθε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πολύ κομψά ντυμένος.

Το «γαλάζιο» μωρό είχε νονό τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και την Αννα Κατάφτου. Μάλιστα ο δήμαρχος φορούσε ποδιά που έγραφε... νονός! «Επικίνδυνη αυτή η παραδοχή στη Γλυφάδα, δήμαρχε» ακούστηκε να του λένε με χιούμορ!

Χειροκρότημα

Οπως και να 'χει, ο μικρός Στέλιος - Δημήτρης έκλαψε για λίγο όταν μπήκε στο νερό και έκανε τους προσκεκλημένους του να χαμογελάσουν και να τον χειροκροτήσουν.

Ο Κώστας Καραμανλής στην πιο fit εκδοχή του χαιρετήθηκε από όλο το πλήθος θερμότατα.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Νίκος Δένδιας με τη σύζυγό του, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Λευτέρης Ζαγορίτης, η ευρωβουλευτής Συλβάνα Ράπτη, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, ο Δημήτρης Στρατούλης, πρώην υπουργός Εργασίας, ο Νίκος Χουντής, πρώην αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, ο πρώην υπουργοί Απόστολος Κράτσας με τη σύζυγό του Ρόδη, ο Χρήστος Σταϊκούρας και ο Κωστής Χατζηδάκης. Μετά τη βάφτιση ακολούθησε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στα Αστέρια της Γλυφάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα