Οκτώ μήνες στην κλέφτρα με την τσάντα που «έγδυσε» κατάστημα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟκτώ μήνες στην κλέφτρα με την τσάντα που «έγδυσε» κατάστημαΠέμπτη, Οκτώβριος 19, 2017 - 17:59

❱❱ Ακριβά γούστα είχε μια… ελαφροχέρα πελάτισσα μεγάλου καταστήματος καλλυντικών στην Αγία Παρασκευή, η οποία συνελήφθη επ' αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσε να βγει από αυτό έχοντας κρύψει στην τσάντα της πανάκριβες μπλούζες γνωστής φίρμας και επώνυμα καλλυντικά!

Η νεαρή γυναίκα, η οποία καταδικάστηκε χθες σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή από το Η' Τριμελές Πλημμελειοδικείο,

όχι μόνο πήγε να φύγει χωρίς να περάσει από το ταμείο αλλά έκανε και... φασαρία, όταν κατά την έξοδό της από το κατάστημα της ζητήθηκε να ανοίξει την τσάντα που είχε μαζί της!

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Οκτωβρίου του 2013 και, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η υπάλληλος του καταστήματος που επιχείρησε να τη σταματήσει, η κατηγορουμένη την έβρισε χυδαία και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να αναγκαστεί να επιδείξει το περιεχόμενο του σακιδίου και να αποκαλυφθεί η κλοπή!

«Την πιάσαμε μέσα στο κατάστημα, την είδαμε να βάζει τα πράγματα στην τσάντα. Οταν την πλησίασα και προσπάθησα να συζητήσω μαζί της, με... σκυλόβρισε!» κατέθεσε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.
Οι αρμόδιοι για την ασφάλεια του καταστήματος κάλεσαν αμέσως τις Αρχές και, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη γυναίκα να τους δείξει τι είχε στο σακίδιο, έμειναν έκπληκτοι!

Η θρασύτατη νεαρή, που προσπάθησε να φύγει σαν… κυρία, είχε κρύψει δύο μπλούζες επώνυμης μάρκας, ένα μεϊκάπ καθώς και άλλα «λάφυρα», συνολικής αξίας 200 ευρώ!

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο τμήμα και στη συνέχεια στην Εισαγγελία, όπου της ασκήθηκε δίωξη για κλοπή. Χθες δεν παρέστη στο δικαστήριο, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην.

Ντέμη Ντάβαρη

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα