Οικογενειακό τρίο

ΚΟΣΜΟΣΟικογενειακό τρίοΠαρασκευή, Μάιος 19, 2017 - 19:53

36χρονος Βρετανός συγκατοικεί αρμονικά με δύο γυναίκες στις ΗΠΑ

Δεν είναι μουσουλμάνος ή μορμόνος, αλλά έχει ταυτόχρονη σχέση και συγκατοικεί αρμονικά με δυο γυναίκες, ενώ τον Ιούλιο θα αποκτήσει παιδί και από τη δεύτερη σύντροφό του.

Ο 36χρονος Βρετανός Ανταμ Λάιονς ζει στο Οστιν του Τέξας με τις δύο αγαπημένες του, Τζέιν Σαλάκοβα και Μπρουκ Σεντ. Κοιμούνται και οι τρεις σε ένα king size κρεβάτι και μοιράζονται ήδη την κηδεμονία του γιου της Μπρουκ και του Ανταμ. Τώρα, κυοφορεί η Τζέιν και όπως δηλώνει ο Λάιονς, θα το μεγαλώσουν και αυτό μαζί ως «μπαμπάς», «μαμά» και «μαμά» καθώς συμπληρώνει την οικογένεια και την ευτυχία τους.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι» δηλώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι έχουν μιλήσει διεξοδικά για τον ερχομό του και έχουν αποφασίσει να είναι γονείς για όλα τα παιδιά, σε ένα μοντέλο οικογένειας που πιστεύουν πως θα είναι το μέλλον των σχέσεων και ιδιαίτερα των γονεϊκών. «Βλέπουμε πολλούς φίλους μας σε ''κανονικές'' σχέσεις και αγωνίζονται κυριολεκτικά για να ζουν, με παιδιά, δουλειές, υποχρεώσεις. Για εμάς το σχήμα των τριών ατόμων μάς επιτρέπει να διαχειριστούμε την καθημερινή ζωή πολύ καλύτερα» καταλήγει ο Λάιονς, που έχει τη δική του εταιρία παροχής συμβουλών «Psychology Hacker».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα