Οι τέσσερις γαμπροί του Λάκη!

SHOWBIZΟι τέσσερις γαμπροί του Λάκη!Τετάρτη, Ιούλιος 29, 2015 - 19:15

Ενας γαμπρός Εβραίος! Ενας Μουσουλμάνος! Ο τρίτος Βουδιστής. Και ο τέταρτος; Παγανιστής; Μάγος; Μήπως θα κάνει και τελετές βουντού; Πόσα να αντέξει πια η γαλλική κουλτούρα του έρημου καθολικού και πολύ συντηρητικού πατέρα;

ΑΠO ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στο θέατρο και μάλιστα με

μια γερή δόση κωμωδίας προκειμένου να γελάσει με την καρδιά του ο ταλαιπωρημένος από την οικονομική κατάσταση Ελληνας αλλά και επειδή και ο ίδιος την έχει ανάγκη να ξαλαφρώσει η ψυχή του.

Στη σκηνή του θεάτρου -προφανώς του «Βρετάνια»- θα βρεθεί την ερχόμενη σεζόν ο Mr Αλ Τσαντίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής δημιουργός θα πρωταγωνιστήσει στη γαλλική κωμωδία «Θεέ μου, τι σου κάναμε;» που προβλήθηκε με επιτυχία στον κινηματογράφο το περυσινό καλοκαίρι και έσπασε ταμεία. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδυθεί έναν τυπικό Γάλλο καθολικό πατέρα, τον Κλοντ Βερνέιγ, που πιστεύει στον Χριστό και τον Πάπα και που προσπαθεί να ξεπεράσει το ότι οι τρεις κόρες του έχουν ήδη παντρευτεί έναν Εβραίο, έναν Αραβα και έναν Κινέζο αντίστοιχα. Η χαριστική βολή όμως έρχεται όταν η τέταρτη κόρη του του ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, ένα στιβαρό άνδρα αφρικανικής καταγωγής. Μια σπαρταριστή κωμωδία σε διασκευή Λάκη Λαζόπουλου, η οποία θα αφήσει εποχή και θα μας βάλει σε σκέψεις για το πόσο αλλάζουν με τη μετανάστευση οι πληθυσμοί, οι χώρες, οι άνθρωποι.

Το «Αλ τσαντίρι»

Με ένα πολυπολιτισμικό σεναριακό εύρημα, πρόκειται για μια λαϊκή κωμωδία παλαιάς κοπής, η οποία μοιάζει να έρχεται πακέτο από τη δεκαετία του '60. Η ταινία του Φιλίπ ντε Σοβερόν είχε μεγάλο... γκελ και στους Γάλλους θεατές, ενώ και στη χώρα μας ήταν το hit του περασμένου καλοκαιριού κόβοντας 150.000 εισιτήρια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, εκτός από το θεατρικό αυτό project που έχει στα σκαριά, αναζητώντας ήδη το ιδανικό καστ, έχει ενημερώσει τον πρόεδρο του ομίλου του Alpha ότι το «Αλ τσαντίρι νιουζ» θα κάνει την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη της Κάντζας όποτε κρίνει ο ίδιος ότι είναι αναγκαίο, με βάση τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα