Οι συνεργάτες της Καινούργιου «στόλισαν» τη Σπυροπούλου

SHOWBIZΟι συνεργάτες της Καινούργιου «στόλισαν» τη ΣπυροπούλουΤετάρτη, Οκτώβριος 4, 2017 - 16:01

❱❱ «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι!» Αυτή η παροιμία περιγράφει «ταμάμ» όσα σχολίασαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Της έκανε καλό που έμεινε εκτός τηλεόρασης της Κωνσταντίνας, γιατί έχει αφήσει το “καλάμι” στο σπίτι, έχει ρίξει τους τόνους της και έγινε πιο προσιτή και λαλίστατη, πιο γλυκιά, της έκανε καλό που έμεινε εκτός!» είπε η Δήμητρα Παυλάτου, συνεργάτιδα της Καινούργιου,

ενώ και ο Χάρης Λεμπιδάκης, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια για τα επαγγελματικά της Σπυροπούλου, τόνισε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η παρουσιάστρια πίεζε τους υπευθύνους του ΑΝΤ1 να της δώσουν δική της εκπομπή, προκειμένου να δεχτεί να συμμετάσχει στο «Nomads», αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.


Τα «καρφιά» των συνεργατών της Κατερίνας Καινούργιου για την πρώην παρουσιάστρια του Alpha έγιναν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η τελευταία μπροστά στις κάμερες σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από δύο χρόνια.
Τότε η Καινούργιου πήρε τον λόγο και υπερασπίστηκε την πάλαι ποτέ φίλη της. «Εγώ, πάντως, τη βλέπω πάρα πολύ καλά... Και πολύ ευγενική και πολύ ήρεμη» είπε και διαφοροποιήθηκε από το πάνελ της, που προηγουμένως είχε... στολίσει τη Σπυροπούλου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα