Οι πόζες της Ευγενίας στην Υπατία

SHOWBIZΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΟι πόζες της Ευγενίας στην Υπατία Τρίτη, Νοέμβριος 18, 2014 - 16:30

Στο εξωτερικό είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπουμε επώνυμες κυρίες να ποζάρουν ως μοντέλα, αν δεν είναι ήδη το επάγγελμά τους, λίγο καιρό αφού φέρουν στον κόσμο το παιδί τους. Εχουμε κι εμείς μια εγχώρια ανάλογη περίπτωση, εκείνην της Ευγενίας Μανωλίδου, στον μακρύ κατάλογο των ταλέντων της οποίας έχει προστεθεί και το... modeling, αφού δεν αρνείται τις προτάσεις να αναλαμβάνει την προώθηση δημιουργιών γνωστών εταιριών.
Ετσι και πρόσφατα λοιπόν, η μαέστρος

και τέσσερις φορές μαμά, αφού έχασε σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της (άλλωστε πέρασαν και έξι μήνες από τον ερχομό του γιου της), πόζαρε στον φωτογραφικό φακό για τις ανάγκες της καμπάνιας γυναικείου καταλόγου μόδας. Μάλιστα, τη συναντήσαμε στο μεγαλοπρεπές κτίριο του Μεγάρου Υπατία και την παρακολουθήσαμε να ποζάρει φορώντας ρούχα από φίνα υφάσματα και σε θηλυκές γραμμές, με ύφος πονηρής γατούλας ή απλώς μιας γυναίκας που ξέρει να γοητεύει.
«Δυστυχώς, δεν προλαβαίνω καθόλου να κάνω γυμναστική. Πιστεύω πως μετά τα Χριστούγεννα θα καταφέρω να γυμναστώ, διότι το έχω ανάγκη» αποκάλυψε στην «Espresso» η Ευγενία και συμπλήρωσε πως ακολουθεί ακόμη πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να μην τη ρωτήσουμε αν έχει παρακολουθήσει κάποιο φετινό τηλεοπτικό πρόγραμμα και μοιραία η συζήτηση έφτασε στο «Dancing with the stars».

Σπόντα για Σεργουλόπουλο

«Δεν έχω καταφέρει να δω τίποτα, δυστυχώς». Παράλληλα, η μαέστρος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και σε ό,τι αφορά την κόντρα της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. «Βγάζουν από τη μύγα ξίγκι και δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό.

»Ελλείψει θεμάτων ή τηλεθεατών, παίρνουν μια κουβέντα μου και την κάνουν... μακαρόνι. Αφού τους αρέσει λοιπόν, ας το φάνε!» λέει χαρακτηριστικά. Θυμίζουμε ότι η μαέστρος και ο παρουσιαστής ψυχράθηκαν, όταν εκείνος σχολίασε τη δήλωσή της «στο σόου χορού φέτος δεν υπάρχει κανένας διάσημος».

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε «και η ίδια δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια παρουσιάστρια κίτρινων εκπομπών, όταν συμμετείχε στο "Dancing with the stars"», αλλά και η «Miss καταρρέω».

Πάντως, θέλοντας να δικαιολογήσει τον αυθόρμητο χαρακτήρα της, μας εξήγησε πως πολλές φορές δεν σκέφτεται προτού μιλήσει: «Βλέπω μια εικόνα και τη σχολιάζω χωρίς να υπολογίσω τις συνέπειες, αυτό είναι όλο».

Στο σκηνικό της κόντρας ήρθε να προστεθεί και η δήλωση του Θανάση Βισκαδουράκη «αν η Ευγενία αισθάνεται star, θα πρέπει να το... κοιτάξει λίγο».

Εκείνη δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και δήλωσε πως θα δεχτεί την πρόταση του ηθοποιού να πάει να δει την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Πάντως, η τηλεόραση τη... γυροφέρνει την Ευγενία, αφού, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, έχει δεχτεί προτάσεις, γεγονός που την κολακεύει, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια guest εμφάνιση στο σόου χορού.

Το «παράπονο» για την έλλειψη χρόνου με τον Αδωνι Γεωργιάδη
Μιλώντας μας στα μικρά διαλείμματα της φωτογράφισης του γνωστού brand μόδας, εξέφρασε -χαριτωμένα πάντα- το παράπονό της για τον σύζυγό της Αδωνι Γεωργιάδη και την έλλειψη του προσωπικού χρόνου τους. «Λείπει πολλές ώρες καθημερινά, αλλά και τα Σαββατοκύριακα κι εγώ πνίγομαι με τα παιδιά, το σπίτι και τη μουσική» επισημαίνει, διευκρινίζοντας πως η καθημερινότητα είναι δύσκολη για όλες τις γυναίκες που έχουν κάνει οικογένεια.

Μαρία Καραγιώργου
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα