Οι... Μητσοτάκιανς

SHOWBIZΗ Ελλάδα έχει τη δική της οικογένεια Καρντάσιανς και δεν το λέμε εμείς!Οι... ΜητσοτάκιανςΠαρασκευή, Αύγουστος 28, 2015 - 15:26

Η Ελλάδα έχει τη δική της οικογένεια Καρντάσιανς και δεν το λέμε εμείς! Το λένε οι ίδιοι. Τα εγγόνια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Πιερ και Κριστίνα Γκουρντέν βρέθηκαν και φέτος στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους με τις οικογένειές τους και όπως

δηλώνουν μέσα από τα social media, είναι οι Καρντάσιανς της Ελλάδας.

Και πώς το δικαιολογούν; Ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις καθημερινές δραστηριότητές τους.

Ο Πιερ και η Κριστίν είναι τα παιδιά της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη και του Πασκάλ Γκουρντέν, ζουν μόνιμα στη Γαλλία, αλλά τα καλοκαίρια τους έχουν χρώμα ελληνικό. Ετσι και φέτος, αφού επισκέφτηκαν την όμορφη Τζια, πήγαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας τους, την Κρήτη.

Αλλωστε είναι γνωστό ότι η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι, αν μη τι άλλο, «δεμένη», οπότε ο ερχομός των... ξενιτεμένων είναι πάντα μια καλή αφορμή ώστε να μαζευτούν όλοι μαζί στα πάτρια εδάφη. Η Κριστίν είναι η πιο ενεργή απ' όλους στα social media και ήταν εκείνη που έδωσε τον χαρακτηρισμό «The Greek Kardashians» στην οικογένειά της. Αφορμή ήταν μια φωτογραφία όπου όλοι μαζί έκαναν γυμναστική δίπλα στην πισίνα του σπιτιού.

Πρόγραμμα εκγύμνασης

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η εγγονή του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. -έχει μία κορούλα, στην οποία έχει δώσει το όνομα της μαμάς της, δηλαδή Αλεξάνδρα-, το πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολούθησαν οι δικοί της ήταν 7λεπτο.

Εκτός από τις... γυμναστικές επιδείξεις by the pool, η Κριστίν ανέβασε και φωτογραφίες από τις περιηγήσεις της.

Μία από αυτές τραβήχτηκε στο χωριό Λουτρά των Σφακίων, όπου παντρεύτηκε ο αδελφός της, αλλά και στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Χανιά, στην οποία το 2012 έγινε ο γάμος της με τον δικηγόρο Ζαν Μπατίστ Βαλεϊρέ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα