Οι μαστροποί της Ρόδου στο σκαμνί

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟι μαστροποί της Ρόδου στο σκαμνίΔευτέρα, Μάρτιος 27, 2017 - 18:00

36χρονος Αλβανός και 28χρονη Μολδαβή έβγαζαν (με τη βία) μία ανήλικη και τρεις ενήλικες στην πορνεία

Για τις εφιαλτικές ημέρες που βίωσαν ένα ανήλικο κορίτσι από τη Ρουμανία και τρεις ενήλικες γυναίκες, τις οποίες ωθούσαν με τη βία στην πορνεία, θα λογοδοτήσουν ένας 36χρονος Αλβανός και μια 28χρονη Μολδαβή, που θα καθίσουν στις 3 Απριλίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, αντιμέτωποι με κατηγορίες για σωματεμπορία, μαστροπεία και σε βάρος ανηλίκου, παράνομη οπλοκατοχή

και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται ένα βράδυ του Μαΐου του 2016, όταν αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο νυχτερινό κέντρο Νιρβάνα, στο Φαληράκι της Ρόδου, όπου βρήκαν να εκδίδονται δύο Μολδαβές, 32 και 24 ετών, και μια 35χρονη Ελληνίδα. Η πρώτη σοκαριστική μαρτυρία ήρθε από την 32χρονη, που κατήγγειλε ότι η 28χρονη αδελφή της την εξωθούσε στην πορνεία μαζί με τον 36χρονο Αλβανό για να εξοφλήσει ένα χρέος που είχε από την αγορά των εισιτηρίων για τη μετάβασή της στην Ελλάδα!

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι την ανάγκαζαν με τη βία να παρέχει ερωτικές υπηρεσίες σε περίπου 20 πελάτες του καταστήματος έναντι αμοιβής, από την οποία της έδιναν ελάχιστα χρήματα και πρόσθεσε ότι, αν δεν συναινούσε, ο 36χρονος τη χτυπούσε με ένα μεταλλικό κλομπ, το οποίο βρέθηκε. Η 24χρονη ομοεθνής της παραδέχθηκε ότι εκδιδόταν με τη θέλησή της, αλλά επιβεβαίωσε το πρώτο θύμα, τονίζοντας ότι έπεσε και η ίδια θύμα βίας. Τέλος, η 35χρονη Ελληνίδα υποστήριξε ότι εκδιδόταν οικειοθελώς, αλλά και ότι κατέβαλλε 50 ευρώ στον Αλβανό για κάθε ερωτικό «ραντεβού» της.

Η 17χρονη Ρουμάνα

Οταν την επόμενη ημέρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο Αλβανό, βρήκαν στο κατάστημα μια 17χρονη Ρουμάνα, η οποία κατέθεσε ότι, ενώ διέμενε με τη μητέρα της στην Αθήνα, την πλησίασε μια Αλβανίδα και τη διαβεβαίωσε ότι μπορούσε να της βρει δουλειά σε ένα μπαρ με κονσομασιόν στο Φαληράκι. Η ανήλικη περιέγραψε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με έναν πελάτη σε χώρο του καταστήματος και ότι από τα 100 ευρώ που εισέπραξε τα 20 με 30 παρέδωσε στον 36χρονο, ενώ περιέγραψε και άλλα τέτοια ραντεβού, σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή Τραγανού.

Στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα πάντα. Ο 36χρονος ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα σκευωρίας με τη συνέργεια της Αστυνομίας! Η 28χρονη Μολδαβή, η οποία μάλιστα είναι έγκυος, υποστήριξε ότι ουδέποτε πίεσε οποιαδήποτε από τις κοπέλες να συνευρεθούν ερωτικά με πελάτες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα