Οι λαμπεροί καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου

Λαμπεροί καλεσμένοι θα περάσουν απόψε και αύριο από τον Πέτρο Κωστόπουλο για ένα «Βράδυ» με πολλή μουσική και αποκαλύψεις. Πιο αναλυτικά, απόψε ποδαρικό θα κάνει ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γοητευτικός ηθοποιός λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα μιλήσει για το θέατρο και την τηλεόραση. Μέσα από την εκπομπή ο πρωταγωνιστής θα αποκαλύψει τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Επόμενος καλεσμένος σε αυτό το ξεχωριστό «Βράδυ» θα είναι ο Claydee.

Τραγουδοποιός και τραγουδιστής, ο ταλαντούχος Claydee δίνει την ευκαιρία στους fans του να τον γνωρίσουν καλύτερα. Μιλάει για την υποψηφιότητά του στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV. Ανάμεσα στα άλλα, περιγράφει πώς ένιωσε όταν το τραγούδι του «Mamacita Buena» έγινε ultra hit και αποκαλύπτει τους επόμενους επαγγελματικούς του στόχους.

Οσο για την αυριανή εκπομπή, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ανάμεσα στα άλλα που θα πει, θα σχολιάσει την τηλεοπτική και θεατρική του πορεία. Θα θυμηθεί κάποιες σημαντικές στιγμές της καριέρας του και θα μοιραστεί με το κοινό ξεχωριστές ιστορίες της ζωής του.

Το «Βράδυ» της Παρασκευής ολοκληρώνεται με την έλευση της Κατερίνας Στικούδη στο πλατό. Η sexy τραγουδίστρια μιλάει για τις νέες καλλιτεχνικές της συνεργασίες, καθώς και για τα επόμενα σχέδιά της στον χώρο της μουσικής. Ακόμα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα