Οι... κουλές συγγένειες μεταξύ των σταρ

ΚΟΣΜΟΣΟι... κουλές συγγένειες μεταξύ των σταρΔευτέρα, Αύγουστος 28, 2017 - 19:06

Διάσημοι συγγενείς δεν είναι μόνο τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν ή της οικογένειας Τζάκσον. Με διαφορετικά ονόματα, ακόμη και χώρες προέλευσης, συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς τους οποίους δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Για παράδειγμα, πού να πάει το μυαλό ότι η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ είναι συγγενής με τον Βρετανό ποδοσφαιριστή Ασλεϊ Κόουλ; Κι όμως, όπως είχε εξηγήσει η ίδια το 2007, η γιαγιά της ήταν Κόουλ προτού παντρευτεί και «προέρχεται από την ίδια περιοχή της Αλαμπάμα απ' όπου ξεκίνησαν

και οι πρόγονοι του Ασλεϊ».

Μακρινή συγγένεια, δεν λέμε, όπως και αυτή της Κιμ Καρντάσιαν με τον Βρετανό πρώην πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος, μάλιστα, έκανε τη σχετική αποκάλυψη διευκρινίζοντας ότι η Κιμ είναι... 13η ξαδέρφη του.

Μπορεί η συγγένεια να ηχεί του τύπου «η μάνα του και η μάνα της μαζεύανε ραδίκια», ωστόσο, σύμφωνα με το σάιτ geni.com, η ριάλιτι σταρ και ο πολιτικός έχουν έναν κοινό μακρινό συγγενή, τον σερ Γουίλιαμ Σπένσερ.

Πάμε, όμως, σε κάτι πιο στενά συγγενικό. Η Σοφία Κόπολα είναι ξαδέρφη του Νίκολας Κέιτζ, αφού ο πατέρας της, ο θρυλικός σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα, είναι θείος του ηθοποιού, του οποίο, το πραγματικό όνομα είναι Νίκολας Κιμ Κόπολα.

Ξαδέρφια

Ο Κέιτζ είναι, λοιπόν, συγγενής του Κόπολα μέσω του πατέρα του. Ξαδέρφια είναι και δύο πρωταγωνιστές της ταινίας «Love Actually»: ο Χιου Γκραντ και ο μικρός Τόμας Μπρόντι - Σάνγκστερ. «Ο Χιου Γκραντ είναι συγγενής, αλλά δεν τον βλέπω τακτικά. Νομίζω η τελευταία φορά ήταν στην πρεμιέρα της ταινίας. Είναι κάποιου είδους ξαδερφός μου» είχε αποκαλύψει ο μικρός το 2010.

Ξαναγυρνώντας στα πολύ μακρινά ξαδέρφια, η αγγλική εφημερίδα «Sun», στο σχετικό αφιέρωμά της, αναφέρεται και στην περίπτωση δύο καναδικής καταγωγής καρδιοκατακτητών, που μπορεί να έχουν διαφορά 13 ετών, αλλά έχουν αυτό το «κάτι» που κάνει το γυναικείο κοινό να παραληρεί.

Σύμφωνα με το ancestory.com, ο 22χρονος τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ και ο 35χρονος ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ είναι 11α ξαδέρφια!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα