Οι κάμερες και ο ανιψιός του εραστή «καίνε» τη σατανική Φρανζουάζ

11:39 3/1/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΒραζιλίαΟι κάμερες και ο ανιψιός του εραστή «καίνε» τη σατανική ΦρανζουάζΤρίτη, Ιανουάριος 3, 2017 - 11:37

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις για το φονικό σχέδιο που κατηγορούνται ότι έστησαν η σατανική σύζυγος του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία και ο εραστής της, για να βγάλουν από τη μέση τον άτυχο Κυριάκο Αμοιρίδη και να ζήσουν τον παράφορο έρωτά τους.

Αν και η 40χρονη Φρανσουάζ, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία, πίστευε

ότι τα είχε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια ώστε να μην μπορέσουν οι βραζιλιάνικες Αρχές να τη συνδέσουν με το έγκλημα, την «καίνε» οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού αλλά και ο ανιψιός του εραστή της. Τα πλάνα από τις κάμερες δείχνουν τη Βραζιλιάνα να μπαίνει στο σπίτι μαζί με την 11χρονη κόρη της λίγο πριν από τη δολοφονία του 64χρονου Κυριάκου Αμοιρίδη.

Ο 29χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του Ελληνα διπλωμάτη Sérgio Gomes Moreira Filho ομολόγησε το έγκλημα, αλλά προσπάθησε να καλύψει την ερωμένη του, για την οποία εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν είχε συμμετοχή. Ομως καταλυτική για την τύχη της Φρανσουάζ Αμοιρίδη, η οποία έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές του Gericin, ήταν η κατάθεση του ανιψιού του 29χρονου που τον βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος.

«Θα έχεις το ίδιο τέλος»

Ο Eduardo Moreira Tedeschi de Melo αποκάλυψε στις Αρχές ότι η Φρανσουάζ όχι μόνο γνώριζε τα πάντα, αλλά του είχε υποσχεθεί ότι, για να συμμετάσχει στην αιματοβαμμένη υπόθεση, θα του έδινε 23.000 δολάρια έναν μήνα μετά τη δολοφονία! «Αν μιλήσεις στην αστυνομία, θα έχεις το ίδιο τέλος με τον πρέσβη» φέρεται ότι τον είχε απειλήσει.

Ο διάλογος ανάμεσα στη Φρανσουάζ και στον Eduardo έγινε στις 26 Δεκεμβρίου και λίγες ώρες αργότερα ο Κυριάκος Αμοιρίδης έπεσε νεκρός. Την ώρα που ο θείος του σκότωνε τον πρέσβη, ο Eduardo φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι στη Νόβα Ινγκουάσου. Η Φρανσουάζ φαίνεται στο βίντεο να φτάνει εκεί μαζί με την κόρη της δύο ώρες πριν μεταφερθεί το πτώμα και οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι κλείδωσε το παιδί στο δωμάτιό του και έτσι δεν κατάλαβε τι γινόταν, ούτε είδε να μεταφέρουν το πτώμα του πατέρα της.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα