Οι γοργόνες της «Espresso»

18:10 4/5/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΟι γοργόνες της «Espresso»Πέμπτη, Μάιος 4, 2017 - 18:10

Τα κορίτσια της ομάδας Σ.Κ. ΡΟΗ έκλεψαν την παράσταση στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Νηρέα, στο κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου Χαλανδρίου.

Μάλιστα, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι αθλήτριες της ομάδας Σ.Κ. ΡΟΗ με τα νέα

μπουρνούζια τους, τα οποία είναι χορηγία της εφημερίδας «Espresso».

Οι αθλήτριες της ΡΟΗ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες, τόσο στις φιγούρες οι οποίες είχαν υψηλό δείκτη δυσκολίας όσο και στις ομαδικές ασκήσεις και στα προγράμματα.



Το πρόγραμμα άνοιξε με τις φιγούρες για τις κατηγορίες Α (κορίτσια ηλικίας 13-15 ετών) και Β (κορίτσια ηλικίας 10-12 ετών) και ακολούθησαν οι αγωνιστικές τετράδες για τις μικρότερες ηλικίες.
Η διοργάνωση συνεχίστηκε με το ντουέτο και το ομαδικό, με τους γονείς και τους αθλητές που είχαν κατακλύσει τις κερκίδες του κολυμβητηρίου να ενθαρρύνουν και να χειροκροτούν θερμά τις προσπάθειες.

Πολλές χώρες

Στο τουρνουά συμμετείχαν κορυφαίες ομάδες συγχρονισμένης κολύμβησης από το Ισραήλ, την Ουγγαρία και την Ισπανία, καθώς και ομάδες πρώτης κατηγορίας από την Ελλάδα, ενώ εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Εθνικής ομάδας της Γεωργίας.

«Σας καλωσορίζω για δεύτερη χρονιά στο 2o Διεθνές Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διοργανώνει ο σύλλογός μας. Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε τις ξένες αθλήτριες που μας έκαναν την τιμή να συμμετάσχουν, όπως και τον Δήμο Χαλανδρίου και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης.

Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια παράδοση για την περιοχή μας αλλά και για τις αθλήτριες του συλλόγου μας και να δημιουργήσουμε έναν θεσμό με ευρύτερη αναγνώριση και αποδοχή διεθνώς» είπε ο πρόεδρος του Νηρέα Χαλανδρίου Δημήτρης Γιακουμάτος χαιρετώντας τις ομάδες που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα