Οι γονείς του Αμερικανού που σκότωσαν στο ξύλο στη Ζάκυνθο ξεσπούν

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟι γονείς του Αμερικανού που σκότωσαν στο ξύλο στη Ζάκυνθο ξεσπούνΠαρασκευή, Αύγουστος 25, 2017 - 15:34

Για να αποφύγει τη βία ήρθε στη χώρα μας τον περασμένο Ιούλιο ο 23χρονος Αμερικανός Μπακάρι Χέντερσον (μικρή φωτό), αλλά βρήκε τον θάνατο όταν ξυλοκοπήθηκε αλύπητα, κατά την άγρια συμπλοκή σε ένα μπαρ στον Λαγανά της Ζακύνθου! Αυτό αποκάλυψαν οι γονείς του άτυχου νέου, που «έσπασαν» τη σιωπή τους μιλώντας στο CBS για τον γιο τους.

Η μητέρα του Μπακάρι, Τζιλ, και ο πατέρας του, Φιλ Χέντερσον, ανέφεραν

πως ο γιος τους προτιμούσε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, καθώς αισθανόταν πιο άνετα στο εξωτερικό, μετά τα κρούσματα ρατσιστικής βίας κατά Αφροαμερικανών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ.

«Ο γιος μας ήταν ταξιδιώτης. Θεώρησε ότι ήταν πιο ασφαλές για εκείνον να είναι στην Ευρώπη και στο εξωτερικό απ' ό,τι στις ΗΠΑ. Λόγω του κλίματος που επικρατεί με τους Αφροαμερικανούς στις ΗΠΑ, ένιωθε πιο άνετα στο εξωτερικό» εξήγησε η μητέρα του αδικοχαμένου νέου.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο 23χρονος Μπακάρι Χέντερσον ξυλοκοπήθηκε θανάσιμα στις 7 Ιουλίου έξω από ένα μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου, ενώ στη δικογραφία που συντάχθηκε περιλαμβάνονται μαρτυρίες που προκαλούν σοκ. Ο άτυχος Μπακάρι Χέντερσον είχε αποφοιτήσει πρόσφατα από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Οστιν και βρέθηκε στην Ελλάδα για να αρχίσει τη δική του σειρά ρούχων, όπως δήλωσε η οικογένειά του. Ο επιστήθιος και παιδικός φίλος του Τζον Γκράμλικ έκανε λόγο για έναν ήρεμο και καλοσυνάτο άνθρωπο.

«Ηταν το είδος του ανθρώπου που πραγματικά κάνει φιλίες όπου πάει» ανέφερε μιλώντας στο Associated Press και πρόσθεσε: «Δεν ήταν ο επιθετικός χαρακτήρας ή αυτός που προκαλεί».

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα