Οι επαφές των Καμμένου - Παππά με τους (Ελληνες) συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Οι επαφές των Καμμένου - Παππά με τους (Ελληνες) συνεργάτες του Ντόναλντ ΤραμπΔευτέρα, Ιανουάριος 23, 2017 - 17:17

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η συνάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας με τον Ράινς Πρίμπους του Λευκού Οίκου και οι (μεγάλες) προσδοκίες

Πάνος Καμμένος και Νίκος Παππάς βρέθηκαν μαζί στην εκδήλωση της Επιτροπής Εγκαινίων της Αμερικανικής Προεδρίας, που έγινε προς

τιμήν των Ελληνοαμερικανών μελών της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Οι δύο υπουργοί, μαζί και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πήγαν στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υπουργός Αμυνας, που ήθελε πολύ να βρεθεί στην τελετή, συναντήθηκε με τον ελληνικής καταγωγής νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους, τον συνεργάτη του νέου προέδρου Τζορτζ Παπαδόπουλο, ενώ είχε συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο. Μακάρι να τους φανούν χρήσιμα όλα αυτά. Κατά τα άλλα, «finito la musica, passato la festa», για τον Τραμπ πάντα!

Γιορτή και στην Αθήνα των Ρεπουμπλικάνων

Γιορτή για τον Τραμπ και στην Αθήνα. Παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ (μικρή φωτό), οι Ρεπουμπλικάνοι της Αθήνας συγκεντρώθηκαν στο «Κάραβελ» και γιόρτασαν την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Τα περίπου 240 άτομα που παρευρέθηκαν έκοψαν τη βασιλόπιτά τους, ενώ παρακολουθούσαν σε γιγαντοοθόνες την ορκωμοσία του 45ου προέδρου των ΗΠΑ. Την πίτα έκοψε ο ίδιος ο Αμερικανός πρέσβης, ο οποίος σε άπταιστα ελληνικά ευχήθηκε «καλή χρονιά». Μαζί με τον φιλέλληνα πρέσβη ήταν και η πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων Κατερίνα Παπαθανασίου, που υπήρξε γραμματέας του προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν.

Τετ α τετ στο εστιατόριο

Συνάντηση κορυφής έγινε χθες στο Αγρίνιο. Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, σε μια τυχαία συνάντηση των δύο ανδρών σε γνωστό εστιατόριο του Αγρινίου, μια και ο Σταύρος περιόδευε στην περιοχή. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον πρόεδρο του Ποταμιού με την πρόταση που του έκανε δημοσίως. «Είναι η ώρα να πάμε όλοι μαζί, γιατί αυτή είναι η απάντηση στα προβλήματα» είπε ο Κωνσταντόπουλος στον πρόεδρο του Ποταμιού. «Θα δούμε, θα δούμε...» απάντησε χαμογελώντας ο Σταύρος Θεοδωράκης. Αυτοπεποίθηση που σπάει κόκαλα, το ΠΑΣΟΚ της Φώφης!

Στη στάνη με τους... αμνούς

Ενας βουκολικός Γιώργος Κασαπίδης εμφανίστηκε σε στάνη στο Λιβαδερό και συναντήθηκε με τους αμνούς! Ο βουλευτής της Ν.Δ., με σχεδόν αποκλειστική αρμοδιότητα τα αγροτικά του, τα Σαββατοκύριακα βρίσκεται πάντοτε στα ορεινά χωριά του νομού του, όπου οι κτηνοτρόφοι φροντίζουν τα ζώα τους μέσα στον χιονιά. Η σιωπή των αμνών είναι το φόρτε του!

Στην Ακτή Πειραιώς διασκέδασε το Σάββατο το βράδυ ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο Μιλτιάδης, άνετος και ωραίος, άκουσε Γιώργο Νταλάρα, ενώ τα κορίτσια δίπλα του, που τον αναγνώρισαν, έκαναν ουρά για σέλφι με τον βουλευτή, που δεν αρνήθηκε σε καμιά τους ένα ωραίο πλάνο του. Η πολιτική, πολιτική και η διασκέδαση, διασκέδαση!

(!)

Η πρώην γ. γ. Ισότητας Βάσω Κόλλια θα εκφωνήσει ομιλία στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ασπροπύργου σήμερα, στις 19.30, με θέμα «Οδικός χάρτης για την Ελλάδα που ονειρευόμαστε». Η Βάσω είναι καλεσμένη του δημάρχου Ασπροπύργου Νίκου Μελετίου και η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου. Η Βάσω Κόλλια είναι πολιτική επιστήμονας με μεταπτυχιακές σπουδές στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, πλούσιο ερευνητικό έργο και μακρά πολιτική δράση.

■ Γενέθλια είχε στις 21 Ιανουαρίου η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου. Γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη με φίλους της και ύστερα, με το χιούμορ που τη διακατέχει, πήγε δίπλα στο άγαλμα... της κυρίας στο μουσείο και υποκλίθηκε σε όσους της ευχήθηκαν διαδικτυακά: «Υποκλίνομαι στην αγάπη και τη φιλία που μου δείξατε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές και τα γλυκά σας λόγια».

Keywords
Τυχαία Θέματα