Οι «απέναντι» της TV

TV GOSSIPΟι «απέναντι» της TVΠαρασκευή, Αύγουστος 14, 2015 - 14:30

Εκείνοι πλατσουρίζουν σε καταγάλανες θάλασσες και η τύχη τους δουλεύει! Λίγες μέρες έμειναν μέχρι οι TV stars να επιστρέψουν από τις διακοπές τους στην Αθήνα, ωστόσο ο τηλεοπτικός χάρτης της ερχόμενης σεζόν έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Στην πρωινή ζώνη η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στο πετυχημένο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά -στην ομάδα των οποίων τη θέση της Μαίρης Συνατσάκη πήρε η Μαρία Ηλιάκη- και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, που ανέλαβε το νέο πρωινό του Mega.

Η ηθοποιός, που δοκιμάστηκε στο παιδικό talent show «Music school» και στο τηλεπαιχνίδι «Ελλάδα, σ' αγαπώ», φαίνεται ότι είναι το νέο αγαπημένο παιδί του μεγάλου κΚαναλιού, γι' αυτό και της ανατέθηκε το δύσκολο πρότζεκτ της πρωινής εκπομπής.

Στις θέσεις τους παραμένουν η Βίκυ Παγιατάκη και η Τέτα Καμπουρέλη, ενώ οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την Ντορέττα αναζητούνται.

Τα τηλεοπτικά μεσημέρια αναμένεται να αποκτήσουν νέο ενδιαφέρον, αφού απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της στον Alpha θα βρεθεί η Ναταλία Γερμανού με το μαγκαζίνο «Namaste» στο E.

Ο αγώνας που έχει να δώσει η δοκιμασμένη σε σχεδόν όλα τα είδη τηλεοπτικών πρότζεκτ Ναταλία θα είναι μεγάλος, αφού η ωραία Ελένη της TV έχει αποδειχτεί πολύ δύσκολος αντίπαλος. Στο πλευρό της Γερμανού θα βρεθούν η Χριστίνα Μουστάκα, η Ελενα Ασημακοπούλου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ενώ συνεργάτης της εκπομπής θα είναι και ο Νίκος Γκάνος. Η παραγωγή αναζητεί ακόμη ένα πρόσωπο για το πάνελ, στο οποίο δεν έχουν καταλήξει. Αλλαγές θα έχει η «Ελένη» μετά τις αποχωρήσεις της Αντωνίας Καλλιμούκου και της Ελιάνας Χρυσικοπούλου. Ενα από τα ονόματα που ακούγεται έντονα είναι της Αλέκας Καμηλά, όμως η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η Τατιάνα Στεφανίδου επιστρέφει στη γνώριμη -απογευματινή- ζώνη από τις 16.00 έως τις 18.45 στο E με μια συνταγή από το παρελθόν. Θα παρουσιάζει μια εκπομπή σαν το το πάλαι ποτέ «Αξίζει να το δεις» του ΑΝΤ1 με κοινωνικά και reality στοιχεία. Απέναντί της, στον Alpha, θα έχει την Κατερίνα Καινούργιου, που πλέον έχει τη δική της εκπομπή. Πολλοί έχουν κάνει δοκιμαστικά, ωστόσο η τελική επιλογή θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου. Στην ίδια ζώνη θα προβάλλεται και τρίτη εκπομπή, αυτή του ΑΝΤ1, με παρουσιαστές τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σταθερή αξία στο Star παραμένουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, με το «ΦΜ Live» να ξεκινάει από τη νέα σεζόν μία ώρα νωρίτερα, μπαίνοντας δυναμικά στον ανταγωνισμό.

Ο «πόλεμος» του Σαββατοκύριακου

Τη δική τους «μάχη» θα δώσουν και οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει με το «Πρωινό Σου-Κου» στον ΑΝΤ1, ενώ πιθανολογούνται αλλαγές στον καναπέ της εκπομπής της. Ανανεωμένο θα επιστρέψει και το «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βολιδοσκοπεί νέους συνεργάτες, ενώ κανονικά θα συνεχίσει και το «Στα καλά καθούμενα» στο E με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Κρατερό Κατσούλη και την ομάδα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα