Ο Βογιατζής με το κοριτσάκι του

SHOWBIZΟλα τα φλας στη σύζυγο του διεθνούς φήμης ηθοποιούΟ Βογιατζής με το κοριτσάκι τουΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 11, 2015 - 14:58

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια όχι μόνο της εγχώριας αλλά και της διεθνούς showbiz. Ο 70χρονος Eλληνας ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής, που έχει διαγράψει αξιοσημείωτη καριέρα και στο εξωτερικό, και η κατά 36 χρόνια νεότερη -και πανέμορφη- σύζυγός του Ντιάνα Σκόριτς, επίσης ηθοποιός στο επάγγελμα, μονοπώλησαν τα φλας ως θεατές στην παράσταση «Αντιγόνη» που παρουσιάστηκε

προχθές στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Το ζευγάρι, που έχει συμπληρώσει 15 χρόνια κοινής πορείας, ντυμένο στα λευκά (με μόνη εξαίρεση το κίτρινο αμάνικο μπλουζάκι της Ντιάνας με την ελληνική σημαία πάνω του) απόλαυσε την τραγωδία του Σοφοκλή με πρωταγωνιστές την Ιωάννα Παππά και τον Νικήτα Τσακίρογλου, σε σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη.

Η 34χρονη Ντιάνα, η οποία εκτός από το Σκόριτς χρησιμοποιεί στα επαγγελματικά της και το επίθετο Κέρτις, είναι αγγλικής και σερβικής καταγωγής και προοριζόταν για χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, όμως ένας τραυματισμός τής έκοψε τα φτερά.

Ετσι άρχισε το μόντελινγκ και στη συνέχεια έγινε ηθοποιός, όταν ήρθε στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στη σειρά «Λένη», υποδυόμενη μια Αγγλίδα μαθήτρια.

Στη συνέχεια με την υποστήριξη του αγαπημένου της Γιώργου Βογιατζή, ο οποίος τη συνέστησε στην Ειρήνη Παπά αλλά και στον Μιχάλη Κακογιάννη για να της κάνουν μαθήματα υποκριτικής, ακολούθησε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το επάγγελμά του ηθοποιού παίζοντας στις ελληνικές σειρές «Αν μ' αγαπάς», «Αρχιπέλαγος» και «Γιούγκερμαν», καθώς και σε ξένες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα