Ο Βαλάντης είπε Merry Christmas στον Τραμπ!

SHOWBIZΟ Βαλάντης είπε Merry Christmas στον Τραμπ!Πέμπτη, Δεκέμβριος 7, 2017 - 15:31

❱❱ Ο Βαλάντης ντύθηκε, στολίστηκε και συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ! Ο γνωστός καλλιτέχνης παρευρέθηκε στο πρώτο χριστουγεννιάτικο γκαλά του Αμερικανού προέδρου στον Λευκό Οίκο...

... δίνοντας ρεσιτάλ όχι τραγουδιού αλλά κομψότητας, ενώ αντάλλαξε χειραψίες με σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς.

Τηρώντας το πρωτόκολλο, ο Ελληνας τραγουδιστής

εμφανίστηκε στο Καπιτώλιο φορώντας μαύρο σμόκιν, λευκό πουκάμισο, παπιγιόν και φυσικά το καλύτερό του χαμόγελο. Το όνομά του φιγουράριζε στη λίστα με τους υψηλούς προσκεκλημένους κι αφού πέρασε από εξονυχιστικό έλεγχο, οι άνδρες της ασφάλειας τον οδήγησαν στη σάλα του χριστουγεννιάτικου πάρτι.

Επίσημη πρόσκληση

Να θυμίσουμε πως ο Βαλάντης είχε βρεθεί στην Ουάσινγκτον τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς είχε δεχτεί επίσημη πρόσκληση να δώσει το «παρών» στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ από τον ξάδελφό του, που ήταν ομοσπονδιακός βουλευτής του ρεπουμπλικανικού κόμματος. Πρόκειται για τον Κώστα (Γκας) Μπιλιράκη, ο οποίος τον κάλεσε και στο εν λόγω event στον Λευκό Οίκο.

«Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι πάει να πει “ισχυρός άντρας”. Σήμερα το ένιωσα με τον ξάδερφό μου Κόγκρεσμαν, Γκας (Κώστα) Μπιλιράκη, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και λίγο μετά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Μεγάλη μου τιμή» έγραψε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του Instagram και δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή του στην προεδρική κατοικία στην Ουάσινγκτον.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα