Ο σταρ του Bollywood πιο πλούσιος και από τον Κρουζ

13:14 5/1/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ σταρ του Bollywood πιο πλούσιος και από τον ΚρουζΤρίτη, Ιανουάριος 5, 2016 - 13:12

Τι και αν το όνομά του δεν λέει τίποτα σε κανέναν; Ο Σαρούκ Καν (φωτό) είναι κατά το «Forbes» ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός αστέρας στον κόσμο και βγάζει περισσότερα χρήματα ακόμα και από τον Τομ Κρουζ.

Ο γοητευτικός μελαμψός σταρ με τα πυκνά μαύρα μαλλιά και το καλοσχηματισμένο σώμα είναι ο πλέον επιτυχημένος ηθοποιός του Bollywood, όπως συνηθίζεται να ονομάζεται η ινδική κινηματογραφική βιομηχανία, που παράγει ετησίως περισσότερες ταινίες από τον αμερικανικό και κινεζικό κινηματογράφο μαζί. Χαρακτηριστικό του μεγέθους του είναι ότι το 2012 το Bollywood πούλησε 2.600.000.000 εισιτήρια, ενώ το Hollywood μόλις 1.360.000.000. Δεν είναι τυχαίο επομένως ότι το 2014 ο Καν κέρδισε 551.000.000 ευρώ, αφήνοντας πίσω του τον Τομ Κρουζ με 441.000.000.

Σε 70 ταινίες

Ο «βασιλιάς Καν», όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν στην Ινδία, έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 70 ταινίες, με πιο πρόσφατη την «Dilwale» («Ο μεγαλόκαρδος»), ενώ έχει τη δική του εταιρία παραγωγής Red Chillies Entertainment, τη δική του ομάδα κρίκετ στην Premier League Kolkata Knight Riders και την εταιρία παιδικής ψυχαγωγίας Kidzania.

Παρά το γεγονός ότι ο 50χρονος σταρ παραμένει ο πιο αγαπημένος ηθοποιός των Ινδών, με πολλούς φαν να τον ακολουθούν σε κάθε δημόσια εμφάνισή του, ζητωκραυγάζοντας το όνομά του και ζητώντας αυτόγραφα, ο Καν ελπίζει να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για διεθνή καριέρα. «Εχω ένα προαίσθημα ότι προτού αποσυρθώ θα κάνω μια ινδική ταινία που θα τη δει όλος ο κόσμος. Δεν ξέρω αν θα έχω ρόλο παραγωγού, σκηνοθέτη ή ηθοποιού. Δεν έχω ξεκάθαρο σχέδιο» έχει δηλώσει κατά το παρελθόν.


Keywords
Τυχαία Θέματα