Ο ροκάς του «Fame story 2» μετακομίζει ως γιατρός στα Κύθηρα

SHOWBIZΟ ροκάς του «Fame story 2» μετακομίζει ως γιατρός στα ΚύθηραΠαρασκευή, Μάιος 19, 2017 - 20:01

Ο Νίκος Μίχας μιλάει με ενθουσιασμό στην «Espresso» για τη νέα εμπειρία του

Από τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο πρώην παίκτης του «Fame Story 2» (και γιατρός!) Νίκος Μίχας θα κάνει το αγροτικό του με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου! Μάλιστα, δεν θα εξυπηρετεί ένα, αλλά δύο νησιά.

Τι εννοούμε; Ο τραγουδιστής διορίστηκε μεν στο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων, αλλά θα είναι στη διάθεση του κόσμου και μέσω του

Γενικού Νοσοκομείου Κυθήρων. Ο τοπικός Τύπος αφιέρωσε εκτενή δημοσιεύματα με αφορμή την άφιξή του νέου ειδικευόμενου δερματολόγου και παράλληλα γνωστού ερμηνευτή, κάνοντας λόγο για διακεκριμένο επιστήμονα και συμπατριώτη, αφού η γιαγιά του, το γένος Χαρχαλάκη, κατάγεται από τα Αντικύθηρα.



Ο Νίκος Μίχας, φανερά ενθουσιασμένος με τη μετάθεσή του σε αυτό το μικρό «διαμάντι» της νότιας Ελλάδας, μίλησε στην «Espresso»: «Μόλις ολοκληρώθηκε η θητεία μου στο Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμινγκ”, μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα να ζητήσω μετάθεση στα Κύθηρα. Ηταν προσωπική επιλογή. Το θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία από ιατρικής πλευράς αλλά και πιο προσωπικής, αφού με συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί με τα όμορφα Αντικύθηρα, τα οποία δεν έχω επισκεφθεί ποτέ» μας είπε.

Ο δήμαρχος Στράτος Χαρχαλάκης ήταν και ο πρώτος που τον καλωσόρισε μέσα από τα social media: «Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Μίχας είναι κατά το ήμισυ Αντικυθήριος, το γένος Χαρχαλάκη (σ.σ.: η συνωνυμία τους είναι τυχαία). Τον καλωσορίζουμε και τον ευχαριστούμε που τιμά έτσι την ιδιαίτερη πατρίδα του».

Το δημοσίευμα εξέπληξε τον αγροτικό γιατρό, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν διάβασε την ανάρτηση: «Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για τα καλά του λόγια. Ανυπομονώ να παρουσιαστώ, να τον γνωρίσω και να βοηθήσω τον τόπο μου».



Ο ροκάς του εγχώριου πενταγράμμου αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακόμισή του στο νησί των Κυθήρων μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, με το στηθοσκόπιο και την κιθάρα του να αποτελούν τα δύο πιο απαραίτητα επαγγελματικά εργαλεία του. «Δεν έχω αποσυρθεί από τη μουσική. Γράφω τραγούδια και έχω έτοιμο υλικό να κυκλοφορήσει. Η μουσική είναι ο δικός μου τρόπος επικοινωνίας με τον κόσμο. Δεν γίνεται να την αποβάλω, γι' αυτό την εξελίσσω» ανέφερε ο Νίκος Μίχας, ο οποίος δηλώνει φουλ ερωτευμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι η σύντροφός του δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο ούτε καν από τον ιατρικό!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα