Ο Πυγμαλίων της Κόρας!

SHOWBIZΜαζί στη ζωή και στα πλατόΟ Πυγμαλίων της Κόρας!Πέμπτη, Μάιος 21, 2015 - 15:09

Oταν κάποιος θέλει πραγματικά να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μπορεί να τα καταφέρει. Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και της Κόρας Καρβούνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί και ερωτευμένοι εδώ και περίπου έναν χρόνο, πλην όμως κανείς δεν το είχε πάρει μυρωδιά, πέρα από τους ανθρώπους του πολύ στενού περιβάλλοντός τους.

Eχοντας αμφότεροι ενεργό δράση

στα καλλιτεχνικά δρώμενα εδώ και χρόνια, δεν χρειάστηκε ποτέ να απασχολήσουν τη δημοσιότητα με ζητήματα ιδιωτικού βίου προκειμένου να προβληθούν. Ως εκ τούτου, δεν είναι παράξενο που το ρομαντικό μυστικό τους άργησε τόσο πολύ να διαρρεύσει. Μπορεί επί της ουσίας η Κόρα και ο Πυγμαλίων να μην «κρύφτηκαν» ποτέ, κάνοντας κατά διαστήματα κοινές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις, ωστόσο κρατούσαν κάθε φορά πολύ χαμηλό προφίλ, με αποτέλεσμα να μην τραβούν την προσοχή.

Οι ρόλοι τους

Τη φετινή σεζόν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κέρδισε τις εντυπώσεις με τον ρόλο του στην παράσταση «Ο λάκκος της αμαρτίας», όπου υποδύεται τον δύσκολο ρόλο μιας τραβεστί. Από την άλλη μεριά, η βραβευμένη από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου Κόρα Καρβούνη συγκλόνισε τους θεατές με την ερμηνεία μιας τοξικομανούς στην παράσταση «Παράσιτα», ενώ συνεργάστηκε και τον Γιώργο Κιμούλη στον «Βασιλιά Ληρ».

Το ζευγάρι αυτή την εποχή συμπράττει στα κινηματογραφικά πλατό κρατώντας βασικούς ρόλους στη νέα ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια «Ετερος εγώ», η οποία μόλις ξεκίνησε γυρίσματα. Σύμφωνα με το στόρι, έπειτα από τους φόνους πέντε ανθρώπων, ο βοηθός ενός καθηγητή εγκληματολογίας αναλαμβάνει να λύσει την υπόθεση. Η ταινία είναι αστυνομικό θρίλερ που περιέχει μυστήρια που ζητούν λύσεις ακόμη και με τη βοήθεια της θεωρίας του Πυθαγόρα, παραπέμποντας έτσι σε ένα concept αλά «Κώδικας Ντα Βίντσι» του Νταν Μπράουν.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα