Ο παράνομος έρωτας που «γεννήθηκε» στο «STAR WARS»!

ΚΟΣΜΟΣΟ παράνομος έρωτας που «γεννήθηκε» στο «STAR WARS»!Πέμπτη, Νοέμβριος 17, 2016 - 17:26

Η 60χρονη ηθοποιός Κάρι Φίσερ παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας στο Λονδίνο έκανε σεξ για τρεις μήνες με τον (παντρεμένο και με δύο παιδιά) συμπρωταγωνιστή της Χάρισον Φορντ

Ο έρωτας ήταν σφοδρός, ίσως επειδή ήταν παράνομος. Κράτησε τρεις μήνες και της έμεινε αξέχαστος. Η Κάρι Φίσερ μίλησε για τη σχέση πάθους που έζησε με τον Χάρισον Φορντ στα γυρίσματα του «Star Wars» πριν από τέσσερις δεκαετίες, στο Λονδίνο.
Εκείνη ήταν δεν ήταν 20 χρονών, όταν έπεσε στο κρεβάτι του 34χρονου, τότε, Χάρισον Φορντ. Ολα έγιναν ένα βράδυ που εκείνος προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της, καθώς είχε πιει αρκετό κρασί, κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων που έκανε ο Τζορτζ Λούκας.
Οπως έγραψε η ιστοσελίδα Radar Online, στην προδημοσίευση αποσπασμάτων από το 3ο βιβλίο απομνημονευμάτων της Φίσερ με τίτλο «The Princess Diarist», η 60χρονη ηθοποιός πίστευε τότε πως ο Φορντ, που ήταν παντρεμένος και είχε ήδη δύο παιδιά, δεν ήταν περίφημος εραστής.

«Φιλούσε κακά»

Δεν την ένοιαζε όμως καθόλου, αφού «ήταν πραγματικά όμορφος», ενώ εκείνη, όπως ομολογεί, «φιλούσε κακά και ήταν άπειρη». Το περιοδικό «People» ρώτησε την πρωταγωνίστρια για τη σχέση αυτή, για να λάβει την απάντηση πως ήταν πολύ έντονη. «Ημασταν ο Χαν και η Λέϊα τις καθημερινές και γινόμασταν Χάρισον και Κάρι τα Σαββατοκύριακα» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως ακόμα και μετά το σεξ εκείνη ένιωθε ανασφάλεια στην αγκαλιά του, συνέχιζε όμως να πιστεύει πως κάτι πάνω του τον έκανε έμπιστο.
«Ηταν ευγενής. Εβλεπα στο πρόσωπό του έναν ήρωα» καταλήγει, επισημαίνοντας πως συχνά φαντασιωνόταν τον Φορντ να της περνάει δαχτυλίδι. Τρία χρόνια αργότερα, ο πρωταγωνιστής του «Ιντιάνα Τζόουνς» χώρισε από την πρώτη σύζυγό του Μέρι Μαρκάρτ, αυτό όμως δεν είχε καμιά σχέση με το τρίμηνο ειδύλλιο με τη Φίσερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα