Ο ΠΑΟΚ πήρε ποσό- ρεκόρ 7.500.000 € για τον Πέρεθ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ ΠΑΟΚ πήρε ποσό- ρεκόρ 7.500.000 € για τον ΠέρεθΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 23, 2016 - 19:20

Ο Φερνάντο Ροντρίγκο, μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ, αποκάλυψε ότι η Αρσεναλ έχει δώσει ήδη τα 6.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του παίκτη για το 30% μεταπώλησης που κατείχε. «Από ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η διοίκηση της Αρσεναλ

πλήρωσε στον ΠΑΟΚ, μέσω της Ντεπορτίβο, το ποσό των 6.000.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ συνολικά πήρε 7.500.000 ευρώ από τον Λούκας.

Είναι τα περισσότερα χρήματα που πήρε από οποιονδήποτε παίκτη που παραχώρησε. Το 1.500.000 ευρώ το πήρε όταν πούλησε τον Λούκας στην Ντεπορτίβο και τα 6.000.000 από την Αρσεναλ. Και ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε από τον Λούκας και ο Λούκας από τον ΠΑΟΚ» δήλωσε ο Φερνάντο Ροντρίγκο.

Από κει και πέρα, στον ΠΑΟΚ απέφυγαν να πάρουν επίσημη θέση για τους διαιτητές, ωστόσο στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ σχολίαζαν: «Για εμάς υπάρχουν κόκκινες γραμμές και μόνο εάν αυτές ξεπεραστούν θα τοποθετηθούμε μέχρι και τις επόμενες εκλογές της ΕΠΟ».

Οσο για το θέμα της παρουσίας του Σταύρου Κοντονή, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος τόνισε: «Είναι θετικό το γεγονός πως οι συνεδριάσεις στη Λίγκα αποκτούν περιεχόμενο, νόημα. Εχει καιρό που συμβαίνει αυτό, υπάρχει διάθεση απ' όλους να λυθούν προβλήματα ουσιαστικά, ζητήματα που δεν έμπαιναν στο τραπέζι τις προηγούμενες χρονιές, γιατί, όπως έχω πει, στη συνεδρίαση έμπαινε θέμα... αν πετάει ο γάιδαρος και έβγαινε ότι πετάει. Δεν είχαν νόημα να συζητηθούν σοβαρά θέματα. Αυτό το πράγμα τώρα έχει διαταραχθεί προς το θετικότερο και μπορούν να συζητηθούν σοβαρά θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο. Σαφώς είναι θετικό να υπάρχει η παρουσία της Πολιτείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα