Ο Μαρινάκης θίχτηκε για το «ντροπή σου αδ...»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ εφοπλιστής στέλνει στα δικαστήρια τον Κακέτση για την περιβόητη φράση που ακούστηκε σε εκπομπήΟ Μαρινάκης θίχτηκε για το «ντροπή σου αδ...»Πέμπτη, Νοέμβριος 19, 2015 - 18:06

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου στέλνει τον γνωστό επιχειρηματία Στηβ Κακέτση ο Πειραιώτης επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινακής για τη φράση «ντροπή σου, αδ...» που του απηύθυνε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον Σκάι, στα τέλη του 2013!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας της νυχτερινής διασκέδασης έλαβε

πριν από λίγες ημέρες το κλητήριο θέσπισμα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, με βάση το οποίο καλείται να παραστεί ως κατηγορούμενος στη δίκη που έχει προσδιοριστεί για τις 30 Μαρτίου 2016 στο Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.

Το αδίκημα που φέρεται ότι έχει τελέσει ο Στηβ Κακέτσης είναι η προσβολή της τιμής του προέδρου της ναυτιλιακής Capital, με τον χαρακτηρισμό «αδ...» στον αέρα της εκπομπής «Η δίκη στον Σκάι», εκδηλώνοντας έτσι... καταφρόνηση στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, ως μάρτυρες έχουν κληθεί να καταθέσουν τόσο ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης όσο και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Η υπόθεση φτάνει στο ακροατήριο μετά τη μήνυση που υπέβαλε ο εφοπλιστής σε βάρος του κ. Κακέτση λίγο μετά την προβολή της επίμαχης εκπομπής τον Δεκέμβριο του 2013.

Καταγγελία

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν καλεσμένος, καταφέρθηκε με διάφορους χαρακτηρισμούς σε βάρος του εφοπλιστή, ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι ο κ. Μαρινάκης έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει ότι «θα του κάψει το μαγαζί».

Ομως, από όλα όσα είπε σε βάρος του (μεταξύ των οποίων, «χοντρός», «πατσαβούρα» κ.ά.), ευαίσθητη χορδή άγγιξε η λέξη «αδ...», την οποία επανέλαβε αρκετές φορές ο κ. Κακέτσης, προσθέτοντας ότι «ο Μαρινάκης δεν φοράει παντελόνια»! Ο ιδιοκτήτης της θρυλικής Νεράιδας προκάλεσε τον κ. Μαρινάκη, τον οποίον, μάλιστα, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, στο παρελθόν πίστωνε ως πελάτη του, «να πάει να τον βρει όποτε θέλει, με ή χωρίς τους μπράβους του»!

Αφορμή για την κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών στάθηκε ένα δημοσίευμα εφημερίδας, φιλικής προς τον μεγαλοεπιχειρηματία, το οποίο αναφερόταν σε δήθεν χρέη του κ. Κακέτση.

Το εν λόγω δημοσίευμα έβγαλε από τα ρούχα του τον ευέξαπτο Στηβ, ο οποίος τελικά άστραψε και βρόντηξε on camera και «ανταπέδωσε», αναφερόμενος εκτενώς σε οφειλές του κ. Μαρινάκη!

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας παρέθεσε και περιστατικό που συνέβη στη Νεράιδα με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Μου χρωστάει 6.000.000 - 7.000.000 από εκείνη την ημέρα!

Διέλυσε το μαγαζί, πέταξε ένα τραπέζι την ώρα που τραγουδούσαν ο Πάριος και η Μαρινέλλα! Eφυγαν από την πίστα, έφυγε και ο κόσμος και δεν με πλήρωσε!»


Keywords
Τυχαία Θέματα