Ο καρδιοχειρουργός πήρε τα λεφτά για να μην είναι σε... κοινή θέα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟ καρδιοχειρουργός πήρε τα λεφτά για να μην είναι σε... κοινή θέαΤετάρτη, Ιούλιος 23, 2014 - 16:20

ΣΤΟΝ ασθενή του τα φορτώνει για το «φακελάκι» που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μέσα από το απολογητικό του υπόμνημα, ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού, που κατηγορείται ότι δεν χειρούργησε επί 18 ημέρες τον άτυχο 66χρονο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει τελικά τη ζωή του λόγω της καθυστέρησης. Ο γιατρός, σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο το οποίο έφερε χθες στο φως της δημοσιότητας το σάιτ iatropedia.gr,

επιρρίπτει ευθύνες στον άτυχο ασθενή που επρόκειτο να χειρουργηθεί, αλλά και στο συγγενικό περιβάλλον του. Μάλιστα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς έγιναν τα περιστατικά κατά τη δική του άποψη, ενώ υποστηρίζει ότι ο ασθενής ενοχλήθηκε που αναβλήθηκε την πρώτη φορά το χειρουργείο του, συμπληρώνοντας: «Μου έδωσε την αίσθηση ότι πίστευε πως ο λόγος της αναβολής δεν ήταν πραγματικός. Του εξήγησα τον λόγο της αναβολής και του υποσχέθηκα ότι θα είναι πρώτος την επόμενη Δευτέρα».


Για το πώς βρέθηκαν τα χρήματα στην τσέπη του, ο ίδιος υποστηρίζει πως η αδερφή του ασθενούς με δική της πρωτοβουλία πήγε στο γραφείο του, το οποίο διατηρεί μέσα στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από άλλη μία γυναίκα, που δήλωσε και αυτή συγγενής. Κατά τον γιατρό, ενώ εκείνος της εξηγούσε αναλυτικά την κατάσταση της υγείας του 66χρονου, εκείνη έβγαλε από την τσάντα της «ένα πακετάκι από χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τυλιγμένα με λάστιχο και τα άφησε πάνω στο γραφείο μου». Οπως λέει, όταν τα είδε ξαφνιάστηκε και τα έβαλε την τσέπη του από διακριτικότητα, ώστε να μην είναι σε κοινή θέα, καθώς στο γραφείο μπήκε συνάδελφός του. «Δεν ήθελα -για ευνόητους λόγους- να είναι σε κοινή θέα, με σκοπό να της τα επιστρέψω για να τα δώσει η ίδια όπου ήθελε. Αλλά δεν πρόλαβα, γιατί ήρθε η Αστυνομία και τα βρήκε στην τσέπη μου».

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα