Ο Καρανίκας σε σόου με τρανσέξουαλ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Καρανίκας σε σόου με τρανσέξουαλΔευτέρα, Οκτώβριος 16, 2017 - 12:56

❱❱ Ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα πήγε στο κέντρο Κούκλες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου

Από τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο Νίκος Καρανίκας έκανε πάρτι με τις... Kούκλες του! Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού -λίγο μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου- επισκέφτηκε το βράδυ της Παρασκευής το κέντρο Κούκλες, όπου γνωστές τρανσέξουαλ καλλιτέχνιδες παρουσιάζουν drag show.

Οπως ήταν επόμενο, την επόμενη μέρα γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα αγκαλιά με τη Mαριλού Φραγκιαδάκη, ιδιοκτήτρια του χώρου, αλλά και με την Εύα Κουμαριανού, την Τάνια Κέλλυ, τη Μάνια, τη Ρία και τις υπόλοιπες αρτίστες, που ξεσηκώνουν τους θαμώνες με τις απίθανες μιμήσεις στους.

Η «Espresso» φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας άγνωστες λεπτομέρειες από τη βραδιά του Νίκου Καρανίκα στο πιο φημισμένο drag show στέκι της πόλης.

«Ο κύριος Καρανίκας ήρθε στο μαγαζί με παρέα περίπου 20 ατόμων και αυτό που έχω να πω είναι πως πρόκειται για ένα ακομπλεξάριστο άτομο. Μίλησε και φωτογραφήθηκε με όλα τα κορίτσια και μας χαρακτήρισε υπέροχες» μας είπε η Τάνια Κέλλυ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν γνώριζε... τι εστί Καρανίκας, αλλά της τράβηξε το ενδιαφέρον το γεγονός ότι παρακολουθούσε άνετος και γελώντας τα δρώμενα στη σκηνή και τον έκανε... παρτενέρ της!

Το νούμερο

Συγκεκριμένα τον επέλεξε μέσα από το πλήθος, για να παρουσιάσει μαζί του το νούμερο του show της, στο οποίο υποδύεται τη Ρένα Παγκράτη και τραγουδά ένα τραγούδι για τον «Σωτήρη», δηλαδή τον ήρωα που είχε ενσαρκώσει ο Νίκος Ρίζος στην ταινία του Γιάννη Δαλιαννίδη «Μάντεψε τι κάνω τα βράδια», παραγωγής του 1984.

«Το concept με θέλει να πηγαίνω και να κάθομαι στα πόδια ενός άντρα που επιλέγω αυθόρμητα από το κοινό και κάποια στιγμή, πάντα τραγουδώντας, τρίβω το στήθος μου στη μούρη του, ενώ στο τέλος του τραγουδιού δείχνω με τα δάχτυλά μου στον κόσμο κρυφά, πίσω από την πλάτη του, ότι έχει μικρά... προσόντα. Ε, αυτό έκανα και με τον κύριο Καρανίκα και ο άνθρωπος όχι μόνο δεν αντέδρασε αρνητικά, αλλά γελούσε συνέχεια» σχολιάζει η Τάνια Κέλλυ.

Η Εύα Κουμαριανού, από την άλλη μεριά, που επίσης πρωταγωνιστεί στις Kούκλες, ευχαρίστησε μετά το τέλος του προγράμματός της τον Νίκο Καρανίκα, τονίζοντας ότι επιτέλους χάρη στον ίδιο και σε αυτήν την κυβέρνηση ψηφίστηκε το νομοσχέδιο που λύνει πολλά προβλήματα σε άτομα τα οποία επιθυμούν να αλλάξουν το φύλο τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα