Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσπά για τον Παντελή!

SHOWBIZΟ Γιώργος Τσαλίκης ξεσπά για τον Παντελή!Τετάρτη, Απρίλιος 19, 2017 - 15:29

Η σχέση του με τον αξέχαστο Παντελή Παντελίδη, τα λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή ανήμερα της κηδείας του και το αιχμηρό μήνυμα σε Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου.

Ο Γιώργος Τσαλίκης κάνει αποκαλύψεις στη σημερινή διαδικτυακή εκπομπή του Κεν Αλεξανδράτου «Celebrity Life Game», που θα ανέβει στο διαδίκτυο σε λίγες ώρες.

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Παντελίδη, ο γνωστός

τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι τον ήξερε προτού ακόμη γίνει γνωστός μέσα από τα τραγούδια που έγραφε μόνος του.



«Κάναμε φωνητική στον ίδιο δάσκαλο και είχε γνωριστεί με τον γιο μου, τον μεγάλο» εξηγεί ο Τσαλίκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ενώ αποκαλύπτει και τα λόγια που του είπε ο πατέρας του Παντελή Σταύρος Παντελίδης λίγο προτού συνοδεύσει τον γιο του στην τελευταία κατοικία του.

Τα λόγια του πατέρα

«Την ημέρα της κηδείας, που πήγα με τη Δώρα, η οποία έτρεμε, καθώς είχε χάσει τον αδερφό της σε τροχαίο, ο πατέρας του πάνω από το φέρετρο μου έλεγε “ο Παντελής σε εκτιμούσε πάρα πολύ”. Με συγκλόνισαν τα λόγια του» λέει ο Γιώργος.
Ο ίδιος, μάλιστα, παίρνει θέση στα δημοσιεύματα γύρω από τον θάνατο του Παντελίδη, υποστηρίζοντας ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι άδικο για τη μνήμη του καλλιτέχνη. Παράλληλα, συμβουλεύει τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου, που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα, να μιλήσουν ανοιχτά και να μάθουν όλοι την αλήθεια.

«Εντάξει, έχεις ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, αλλά βγες κάποια στιγμή σε μια κάμερα και πες τι έγινε. Τι περιμένεις έναν χρόνο; Εγώ αυτό θα έκανα. Είναι ξεφτίλα, ας τελειώνει αυτό το θέμα» είπε αγανακτισμένος ο τραγουδιστής στον παρουσιαστή Κεν Αλεξανδράτο. Στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Τσαλίκης αφήνει αιχμές και για τα σόου ταλέντων, ισχυριζόμενος ότι «κάνουν καλό στους κριτές, παρά στους διαγωνιζομένους».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα